Αθλητισμός

Εφτάψυχη Ρόμα, ”σκότωσε” τη Μίλαν με δύο γκολ στο φινάλε [ vid]

Εφτάψυχη Ρόμα, ”σκότωσε” τη Μίλαν με δύο γκολ στο φινάλε [ vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurosport

Ένα παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ αν δεν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή και η Ρόμα το επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό

Με τρομερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, η Ρόμα πήρε την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Μίλαν και παρέμεινε στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Λίγο νωρίτερα, η Νάπολι άφησε… πίσω την πρώτη ήττα στη σεζόν από την Ίντερ και επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Σαμπντόρια, σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε έντονο κλίμα μετά την απώλεια του Τζιανλούκα Βιάλι.

View this post on Instagram

A post shared by AC Milan (@acmilan)

Ένα παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ αν δεν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή και η Ρόμα το επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό, αφού με δύο γκολ στο τέλος, ήρθε ισόπαλη 2-2 στο ντέρμπι κόντρα στην Μίλαν, για την 17η αγωνιστική της Serie A. Έτσι, η Ρόμα παρέμεινε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ενώ οι «Ροσονέρι» έμειναν στο -7 από την κορυφή.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Μίλαν να έχει την πρωτοβουλία και την κατοχή του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο, να μπορεί να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Αυτό δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 30’ ο Πιέρ Καλουλού «άνοιξε» το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.Στο δεύτερο ημίχρονο, η πίεση των Πρωταθλητών Ιταλίας συνεχίστηκε ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που εν τέλει το βρήκαν, όταν στο 77’ η Μίλαν βγήκε στην αντεπίθεση και ο Τομάζο Πομπέγκα που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε το 2-0.

Οι «Ροσονέρι» πίστεψαν πως όλα είχαν τελειώσει άλλα η Ρόμα δεν είχε πει την τελευταία της… λέξη. Σε ένα κόρνερ στο 87′, ο Ιμπάνιεζ πήρε κεφαλιά μόνος του έξω από τη μικρή περιοχή κι έκανε το 2-1.

View this post on Instagram

A post shared by AC Milan (@acmilan)

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε αυτοπεποίθηση και ανέβασε τις γραμμές της, με αποτέλεσμα να κερδίσει ένα φάουλ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Νεμάνια Μάτιτς πήρε την κεφαλιά μόνος του έξω από την περιοχή, ο Ταταρουσάνου απέκρουσε όμως ο Τάμι Έιμπραχαμ με γυριστό ισοφάρισε σε 2-2 παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε… χαμένο.

Με πληροφορίες από bnsports.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments