Αθλητισμός

Με Ράντονιτς και στο ματς με την Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Με Ράντονιτς και στο ματς με την Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Με τον Ντέγιαν Ράντονιτς θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι (13/1, 21:00) παρότι είναι ηλίου φαεινότερο πως το κλίμα πλέον δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Στον Παναθηναϊκό είναι φανερά απογοητευμένοι από την πορεία της ομάδας και η ήττα από τη Φενέρ με τον τρόπο που ήρθε έκανε ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα.

Η… απενεργοποίηση του Μάριους Γκριγκόνις – που επί 45 λεπτά έκανε ποδήλατο πίσω από τον πάγκο κόντρα στη Φενέρ – (αλλά και του Άντριου Άντριους) έχει αφήσει με λιγότερες λύσεις στους «πράσινους», ενώ και η πτώση στην απόδοση του Γιώργου Παπαγιάννη είναι ενδεικτική του συνολικού προβλήματος που αφορά και την αξιοποίηση δυο μεγάλων επενδύσεων. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τα δυο μεγαλύτερα φετινά συμβόλαια του «τριφυλλιού» και πάνω στους οποίους ο Παναθηναϊκός είχε ποντάρει πολλά στον καλοκαιρινό σχεδιασμό του.
Ο μεν Λιθουανός γκαρντ – φόργουορντ δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα, ενώ ο Έλληνας σέντερ δεν αξιοποιείται κατάλληλα. Είναι ενδεικτικό πως στην αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ο “Big Papa” είχε ουκ ολίγα μις ματς με τον Νικ Καλάθη στην πλάτη του μετά την αλλαγή στα μαρκαρίσματα, όμως η μπάλα δεν «πέρασε» στη ρακέτα και τα pick ‘n roll έμειναν στο αρχικό screen.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαυροβούνιος προπονητής θέλει να πιάσει την ευκαιρία της Παρασκευής, που μοιάζει και το τελευταίο κανονάκι για τον ίδιο και να σπάσει το αρνητικό σερί των έξι ηττών στην Euroleague.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments