Αθλητισμός

Ποδοσφαιριστής της La Liga στο πρωτάθλημα 7×7 του Πικέ με μάσκα και ψευδώνυμο… «Enigma»!

Ποδοσφαιριστής της La Liga στο πρωτάθλημα 7×7 του Πικέ με μάσκα και ψευδώνυμο… «Enigma»!

Πηγή Φωτογραφίας: bnsports.gr

Απίστευτο κι όμως πραγματικό!

Απίστευτο κι όμως πραγματικό! Το βράδυ της Κυριακής (8/1) ένας ποδοσφαιριστής συλλόγου της La Liga, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα «Kings League», που διοργανώνει ο Ζεράρ Πικέ, χωρίς όμως να έχει άδεια από την ομάδα, αλλά ούτε καν από τον ατζέντη του! Για να κρύψει την ταυτότητά του λοιπόν, αποφάσισε να φορέσει μάσκα και φυσικά το εν λόγω περιστατικό προξένησε χαμό στα social media, με αρκετό κόσμο να προσπαθεί να μαντέψει ποιος κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο «ENIGMA69» σύμφωνα με τον Βασίλη Βασιλείου στο bnsports.gr.

Ο Ζεράρ Πικέ, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το Νοέμβριο του 2022, διοργανώνει στην Ισπανία ένα πρωτάθλημα 7×7 με τη συμμετοχή 12 ομάδων οι οποίες έχουν προέδρους «θρύλους» του ποδοσφαίρου, όπως ο Σέρχιο Αγουέρο και ο Ίκερ Κασίγιας. Το λεγόμενο «Kings League» έχει τραβήξει τα βλέμματα κυρίως στο νεανικό κοινό, αφού οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης μεταδίδονται μέσα από την πλατφόρμα του Twitch, ενώ σε αυτό έχουν συμμετάσχει ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιτσαρίτο Ερνάντεζ, αλλά και ο πρώην «ερυθρόλευκος» Χαβιέρ Σαβιόλα.

Το βράδυ της Κυριακής (8/1) η ομάδα του Σέρχιο ΑγουέροKunisports, αντιμετώπισε την XBUYER TEAM, με τον Ισπανό πρώην κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες πριν το ματς να κάνει την αποκάλυψη: «Ένας ποδοσφαιριστής της La Liga κάτω των 30 ετών θα αγωνιστεί φορώντας μάσκα Μεξικανού παλαιστή για να κρύψει το πρόσωπό του και μακριά μανίκια για να καλύψει τα τατουάζ του».

Φυσικά, η εν λόγω αποκάλυψη προκάλεσε παροξυσμό στα social media με το ματς να μαζεύει κάτι λιγότερο από 900 χιλιάδες θεατές στο Twitch! Για κακή τους τύχη βέβαια, ο Enigma δεν πραγματοποίησε κάποια τρομερή εμφάνιση, μάλλον επηρεασμένος από τη μάσκα που τον δυσκόλεψε.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε το hashtag #Enigma69 να γίνει viral και χιλιάδες χρήστες να προσπαθούν να μαντέψουν ποιος ποδοσφαιριστής κρυβόταν κάτω από τη μάσκα. Αρκετοί πίστεψαν ότι ο… μασκοφόρος ήταν ο Ντένις Σουάρεθ, ο οποίος όμως λίγο μετά το ματς δήλωσε πως δεν ήταν ο ίδιος. Ο Πικέ φρόντισε ώστε ελάχιστα άτομα να γνωρίζουν την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν ήξεραν ούτε οι συμπαίκτες του στην XBUYER TEAM.

Ένα άλλο σενάριο θέλει τον Ίσκο, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, να είναι ο «Enigma», ωστόσο ο Ισπανός είναι στο 30ο έτος της ηλικίας του και δεν… ταιριάζει στα όσα αποκάλυψε ο Πικέ. Πέρα από αυτούς, τα ονόματα που συζητήθηκαν περισσότερο από άλλα ήταν του Πολ Λιρόλα της Έλτσε και του Ροντρίγκο Ρικέλμε ο οποίος αγωνίζεται στην Χιρόνα με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ταυτότητα του ποδοσφαιριστή δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί σύμφωνα με τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος προφανώς θέλει να τον προστατεύσει. Παράλληλα όμως χρησιμοποίησε με εξαιρετικό τρόπο το «τρικ» αυτό προς όφελός του, αφού το «Kings League» απέκτησε έναν απρόσμενο τρόπο διαφήμισης.

Ο «Enigma69» έχει δημιουργήσει ήδη δικό του προφίλ στο Twitter και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη… μάσκα του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments