Πολιτική

Περιοδεία Μητσοτάκη σε Θράκη και Α. Μακεδονία

Περιοδεία Μητσοτάκη σε Θράκη και Α. Μακεδονία
Στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη θα περιοδεύσει αύριο και μεθαύριο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από άλλες εθνικά κρίσιμες επισκέψεις και περιοδείες.

Στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη θα περιοδεύσει αύριο και μεθαύριο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από άλλες εθνικά κρίσιμες επισκέψεις και περιοδείες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί επίσκεψη στην Ξάνθη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Θράκης, στην Κομοτηνή, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion». Το βράδυ, στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Μεθαύριο, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη.

Ιδιαίτερα, μεθαύριο το πρωί στις 9 πμ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ, στην Αλεξανδρούπολη.

Στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης κατασκευής της Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης.

Η περιοδεία αυτή του Έλληνα πρωθυπουργού γίνεται μετά το ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου, εν όψει των γενικών βουλευτικών εκλογών, οι οποίες θα γίνουν μετά τη συμπλήρωση σχεδόν τεσσάρων ετών διακυβέρνησης του τόπου από την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η αυριανή και μεθαυριανή περιοδεία του Έλληνα πρωθυπουργού γίνεται μετά την περιοδεία στην Βόρεια Ήπειρο και στην Γαύδο.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ελληνική μειονότητα στη Βόρεια Ήπειρο, όπου του επιφυλάχθηκε ενθουσιώδης υποδοχή από την ελληνική μειονότητα.

Ακολούθησε το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στην ακριτική νήσο Γαύδο, στα νότια της Κρήτης. Ο κ. Μητσοτάκης περιφρόνησε τις τουρκικές απειλές και επισκέφθηκε το νησί, στο οποίο έγινε δεκτός με ξεχωριστό ενθουσιασμό. Ήταν η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην νήσο, μετά από είκοσι έξι χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments