Αθλητισμός

Καμαρά: «Ωρίμασα στον Ολυμπιακό…»

Καμαρά: «Ωρίμασα στον Ολυμπιακό…»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ως μια… εμπειρία η οποία τον ωρίμασε ποδοσφαιρικά σχολίασε την παρουσία του στον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στον Άρη.

Ως μια… εμπειρία η οποία τον ωρίμασε ποδοσφαιρικά σχολίασε την παρουσία του στον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στον Άρη.

«Σε ό,τι με αφορά και σε ό,τι αφορά στην επιστροφή μου, καταλαβαίνω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ, για να δείξω ότι μπορώ να δώσω το κάτι παραπάνω, που περιμένει η ομάδα από εμένα», ανέφερε ο Καμαρά υπογραμμίζοντας ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος σε λίγο χρονικό διάστημα να αγωνιστεί στο 100% σύμφωνα με το inpaok.gr
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπουμπακάρ Καμάρα:

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του Άρη:

“Αισθάνομαι πολύ καλά που επέστρεψα. Είναι ωραίο να επιστρέφεις σε ένα περιβάλλον, που το γνωρίζεις. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, κι εγώ κι η ομάδα, για την επιστροφή μου! Γνωρίζω πολλούς από τους νέους μου συμπαίκτες, το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο, όλη τη λειτουργία της ομάδας. Αυτά είναι καλά για εμένα”.

Πώς ήταν η εμπειρία του στον Ολυμπιακό:

“Ήταν μια καλή εμπειρία. Βρήκα καλούς συμπαίκτες εκεί. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, ήταν μεγάλο βήμα για μένα. Με βοήθησε η παρουσία μου εκεί να προοδεύσω αγωνιστικά και να ωριμάσω, να καταλάβω καλύτερα το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό δεν ήταν εύκολο για εμένα, όπως δεν είναι για κανέναν παίκτη. Δεν έχω να πω κάτι άσχημο, όμως, για κάποιον”.

Για το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό:

“Θα είναι μια μεγάλη μάχη, αυτό είναι σίγουρο. Θέλουμε τη νίκη, τη χρειαζόμαστε. Το ίδιο, όμως, και ο Ολυμπιακός. Περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι, στο οποίο θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments