Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ντέρμπι, διαχείριση και οι προβληματισμοί του Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Ντέρμπι, διαχείριση και οι προβληματισμοί του Γιοβάνοβιτς!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Παναθηναϊκός επιβίωσε από το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά οι υποχρεώσεις δεν τον αφήνουν σε ησυχία.

Ο Παναθηναϊκός επιβίωσε από το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά οι υποχρεώσεις δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Το Κύπελλο δεν αφήνει αδιάφορους τους πράσινους που θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό σε μια απαιτητική διαδικασία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα παραμένουν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η διαχείριση πρέπει να είναι αρκετά προσεκτική.

Η διατήρηση της κορυφής στην Superleague μπορεί να είναι προτεραιότητα αλλά το Κύπελλο θα συμβάλει στο να αποκτήσει ψυχολογία η ομάδα.

Ναι μεν ζητούμενο είναι η αγωνιστική ετοιμότητα αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ποντάρει και στην πνευματική! Και αυτό διότι τα ματς είναι πολλά και συνεχόμενα και δεν αφήνει περιθώριο για εφησυχασμό!

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στους Ζωσιμάδες μπαίνουν στον σκληρό στίβο της επιβίωσης και των συνεχόμενων αγώνων. Έτσι ο Σέρβος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον ΠΑΣ σύμφωνα με το sports365.gr

Η σίγουρη αλλαγή θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Λοντίγκιν να προτιμάται αντί του Μπρινιόλι. Πούγγουρας-Σένκεφελντ θα πάρουν θέση στα στόπερ με τον Βαγιαννίδη να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης ξανά και τον Πούχατς να αντιλαμβάνεται πως μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά!

Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν (που επιστρέφει) θα επιστρατευτούν για το κέντρο με τους Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδη να μην χαλούν την συνταγή στην επίθεση!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments