Αθλητισμός

«Πέταγε» ο Μαντσίνι στο Κορωπί, υποδοχή με… φατούρο, πήρε το «17»!

«Πέταγε» ο Μαντσίνι στο Κορωπί, υποδοχή με… φατούρο, πήρε το «17»!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα σήμερα στο Κορωπί, με τους συμπαίκτες του να τον υποδέχονται με το καθιερωμένο «φατούρο». Πήρε το «17» ο Αργεντίνος, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αυριανή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι πήγε στο Κορωπί σήμερα το πρωί μαζί με τους εκπροσώπούς του και μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα. Ο Αργεντίνος «πέταγε» από την χαρά του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, καθώς ήθελε πολύ να ντυθεί στα πράσινα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε ξεκαθαρίσει και στην πλευρά του Άρη πως ήθελε Παναθηναϊκό από την πρώτη στιγμή και αρνήθηκε να πάει στον Ολυμπιακό

O πρώην παίκτης του Άρη πλέον, τα είπε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ οι συμπαίκτές του τον υποδέχθηκαν με το καθιερωμένο… φατούρο. Ακόμα φυσικά δεν έχει βγει κάτι επίσημο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Μαντσίνι έκανε πηγαδάκια τόσο με τους Αργεντίνους όσο και με τους Ισπανούς του τριφυλλιού.

Παράλληλα σύμφωνα με το SDNA θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή και αναμένεται μάλιστα να κάνει και το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ ερχόμενος από τον πάγκο.

Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού επέλεξε το νούμερο «17», ενώ μέσα στην ημέρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

SDNA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments