Αθλητισμός

Ρόμα: Κάνει πίσω για Τζανιόλο η Μίλαν, στο τραπέζι μόνο η πρόταση 30 εκατ. ευρώ της Μπόρνμουθ

Ρόμα: Κάνει πίσω για Τζανιόλο η Μίλαν, στο τραπέζι μόνο η πρόταση 30 εκατ. ευρώ της Μπόρνμουθ

Πηγή Φωτογραφίας: 2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES - 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Το όνειρο της μεταγραφής στην Μίλαν απομακρύνεται για τον Νικολό Τζανιόλο, με τους ροσονέρι να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και την Ρόμα να έχει στα χέρια της μόνο μία μεγάλη πρόταση, αυτήν της Μπόρνμουθ.

Ο Νικολό Τζανιόλο επιθυμεί διακαώς να αποχωρήσει από την ιταλική πρωτεύουσα και να ανηφορίσει προς την Λομβαρδία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν, όμως οι τελευταίες εξελίξεις μόνο ευχάριστες δεν είναι για τον παίκτη.

Και αυτό γιατί μετά από την πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους που κατέθεσε για τον παίκτη η Μπόρνμουθ, η Ρόμα ζήτησε από την Μίλαν να “ματσάρει” την πρόταση αν θέλει να τον κάνει δικό της, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας να μην απαντάει μέσα στη διορία των 24 ωρών που είχε ζητήσει να πάρει και να αποσύρεται από το παιχνίδι της απόκτησής του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η αγγλική ομάδα τρέχει πλέον μόνη της στην κούρσα για να τον κάνει δικό της, με τα “κεράσια” να προσφέρουν μάλιστα πέρα από τα 30 εκατομμύρια ευρώ και τα μπόνου και ποσοστό μεταπώλησης στους Ρωμαίους.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση του Τζανιόλο που είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν, με τους ροσονέρι να μην καταφέρνουν να έρθουν σε συμφωνία με την Ρόμα από τη στιγμή που ήθελαν το δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και κατόπιν οψιόν αγοράς, που δεν θα ήταν όμως υποχρεωτική.

Sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments