Αθλητισμός

“Θηρίο” στα στόπερ για ΠΑΟ – Κάνουν λόγο για τελειωμένη μεταγραφή – Ανήκει στη Μπενφίκα![vid]

“Θηρίο” στα στόπερ για ΠΑΟ – Κάνουν λόγο για τελειωμένη μεταγραφή – Ανήκει στη Μπενφίκα![vid]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - 2019 BILL KOSTROUN / AP IMAGES

Ποιον παίκτη "στέλνουν" στους Πράσινους τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της “Abola” ο 25χρονος στόπερ της Μπενφίκα, Φρανσίσκο Φερέιρα “Φέρο”, που αγωνίζεται σαν δανεικός στην Φίτεσε, με τους Πράσινους να μην “παίζουν” μόνοι τους σε αυτή την υπόθεση, αφού και η Χιμπέρνιαν θέλει τον ποδοσφαιριστή.

Ο υψηλόσωμος (1,91μ.) Πορτογάλος παίζει δανεικός στην Φίτεσε από το καλοκαίρι, με την οποία κατέγραψε 10 εμφανίσεις, αλλά όπως τονίζει η “Abola”, θα επιστρέψει στη Μπενφίκα προκειμένου να δοθεί αλλού δανεικός εκ νέου, με το συμβόλαιό του με τους Αετούς να ολοκληρώνεται το 2024.

«Η  μεταγραφή του Ζέρμαν Κόντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας δημιουργεί νέα δεδομένα για τον κεντρικό αμυντικό Φέρο, ο οποίος μπορεί πλέον να δοθεί ξανά δανεικός. Η Μπενφίκα είχε συμπληρώσει όλες τις κενές θέσεις για μεταγραφές στο εξωτερικό και, ως εκ τούτου, προσπαθεί να παραχωρήσει τον Πορτογάλο σέντερ μπακ. Ο Φέρο δόθηκε δανεικός στη Βιτέσε, αλλά θα αναμένεται να αποχωρήσει.

Η Κάνσας Σίτι και δύο άλλοι σύλλογοι στο MLS, ενδιαφέρθηκαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα και η Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, προκειμένου να αποκτήσουν δανεικό τον 25χρονο ποδοσφαιριστή», αναφέρει το πορτογαλικό ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Φέρο.

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments