Αθλητισμός

Ατρόμητος: Οι λόγοι που αρνήθηκε η ομάδα του Περιστερίου να δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ

Ατρόμητος: Οι λόγοι που αρνήθηκε η ομάδα του Περιστερίου να δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: ATROMITOS FC OFFICIAL WEB SITE

Ο Ατρόμητος αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ για το παιχνίδι της Κυριακής ακολουθώντας μία πολιτική αρκετών ετών που ενισχύθηκε από τα όσα συνέβησαν με τον Άρη.

Η ομάδα του Περιστερίου αρνήθηκε στην σύσκεψη ασφαλείας που έγινε την Δευτέρα (30/01) να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής (05/02-17:30).

Συμφωνα με το Gazzetta.gr  Ο βασικός λόγος που αποφάσισε ο Ατρόμητος να μην δώσει εισιτήρια στην «Ένωση» είναι η πολιτική που ακολουθεί εδώ και χρόνια απόφευγοντας να δίνει εισιτήρια στους τέσσερις μεγάλους όταν τους φιλοξενεί. Οπότε η απόφαση αυτή κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. Το ίδιο συνέβη άλλωστε και στα ματς με Ολυμπιακό (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν.

Ένας λόγος παραπάνω για να συνεχίσει την πολιτική της αυτή η ομάδα του Περιστερίου ήταν τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη. Επομένως για αποφευχθούν τέτοια σκηνικά και στο εγγύς μέλλον η απόφαση του Ατρομήτου να μην δίνει εισιτήρια σ’ αυτούς θα εφαρμοστεί τόσο στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ όσο και σε κείνο της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments