Αθλητισμός

Η ΕΠΟ ψάχνει το “μπαμ” για τον τελικό κυπέλλου με γήπεδο έκπληξη

Η ΕΠΟ ψάχνει το “μπαμ” για τον τελικό κυπέλλου με γήπεδο έκπληξη

Πηγή Φωτογραφίας: 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS - ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) - EUROKINISSI

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θέλει να κάνει την έκπληξη για τον φετινό τελικό της διοργάνωσης.

Κύπελλο Ελλάδας: Τελικό στο εξωτερικό θέλει να πραγματοποιήσει φέτος η ΕΠΟ, που θα απευθύνει ερώτημα στις ομοσπονδίες Αγγλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Γαλλίας, προκειμένου να μάθει αν υπάρχει διαθεσιμότητα γηπέδου για τον μήνα Μάιο, αλλά και φυσικά διάθεση από μια ξένη συνομοσπονδία να συνεργαστεί με τη δική μας για την τέλεσή του.

Από την ελληνική πλευρά έχουν προκριθεί οι περιπτώσεις της Γερμανίας και της Αγγλίας, επειδή σε αυτές υπάρχει έντονα το ελληνικό στοιχείο και όπως είναι λογικό θα υπάρχει τεράστια ανταπόκριση για έναν τέτοιον ιστορικό τελικό.

Σε περίπτωση που η ΕΠΟ λάβει αρνητική απάντηση, η αμέσως επόμενη λύση είναι αυτή της Κύπρου, ενώ υπενθυμίζεται πως η περίπτωση της Αθήνας δεν υπάρχει καθόλου στα σχέδια, αφού δεδομένα δεν θα έχουμε δύο ομάδες της πρωτεύουσας στον τελικό (ΠΑΟΚ ή Λαμία θα είναι σίγουρα στον τελικό και θα παίξουν με ΑΕΚ ή Ολυμπιακό).

Παρότι δύσκολο εγχείρημα, η ΕΠΟ θα το προσπαθήσει, έχοντας και στο μυαλό τις μνήμες από τα όσα άσχημα είχαν γίνει στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, στον τελικό του 2018 ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπου υπήρχαν οπαδοί των δύο ομάδων στις κερκίδες και οι σκηνές ήταν τραγικές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments