Πολιτική

Στο Μάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Νίκο Αναστασιάδη

Στο Μάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Νίκο Αναστασιάδη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στον τόπο της μεγάλης τραγωδίας που σημειώθηκε στο Μάτι το 2018 βρέθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Στον τόπο της μεγάλης τραγωδίας που σημειώθηκε στο Μάτι το 2018 βρέθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Ήδη στην περιοχή σε ειδικό χώρο εκτελούνται τα έργα για τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης με δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στο σημείο θα γίνει και η τελετή για τον θεμέλιο λίθο του κτηριακού συγκροτήματος και του πάρκου που θα ανεγερθούν. Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Νίκο Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση, ακολούθησε υπογραφή συμφωνίας από τους υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για την αμοιβαία ακαδημαϊκή αναγνώριση πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών.

Στο πλευρό του κ. Αναστασιάδη βρίσκονται ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος και ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση στο Μαξίμου

Νωρίτερα, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κύπριου προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη.

Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Νίκο Αναστασιάδη κάνοντας αναφορά στη λήξη της θητείας του στη θέση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι «η καρδιά σου θα είναι πάντα εκεί, στο πώς θα πετύχουμε μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού»

Ο κύπριος Πρόεδρος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και αναφέρθηκε «στην ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Ελληνισμό, προς τον Ελλαδικό Ελληνισμό, με τη θεμελίωση των οικισμών, των κοινωνικών κατοικιών στο Μάτι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments