Αθλητισμός

Ερυθρός Αστέρας: Το ηχητικό που έκανε άνω-κάτω την ομάδα

Ερυθρός Αστέρας: Το ηχητικό που έκανε άνω-κάτω την ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Ο Μπεν Μπέντιλ διέψευσε το ηχητικό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στη Σερβία στο οποίο φέρεται να αποκαλεί ρατσιστές τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, κατηγορώντας τους ότι του χρωστούν δυο μήνες και ανυπομονεί να τελειώσει η σεζόν για να φύγει.

Ο Ερυθρός Αστέρας διανύει αγωνιστική κρίση, μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες στην EuroLeague που δυσκολεύουν το έργο του για πρόκριση στα playoffs.

Εκτός μάλιστα από τα προβλήματα στο γήπεδο, στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» προκλήθηκε αναστάτωση τις τελευταίες ώρες με το ηχητικό που κυκλοφόρησε στα social media και παρουσιάζει τον Μπεν Μπέντιλ να επιτίθεται κατά του κλαμπ.

Συγκεκριμένα, ο Μπέντιλ φέρεται να αποκαλεί ρατσιστές τα μέλη της διοίκησης, κατηγορώντας τους ότι του χρωστούν δυο μήνες και ότι ανυπομονεί να τελειώσει η σεζόν για να πάει κάπου αλλού. Ο ίδιος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

«Για να είμαι σαφής, αυτή η ανοησία είναι ψέμα. Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο και επίσης αυτό που ακούτε δεν είναι η φωνή μου! Σταματήστε να μου στέλνετε αυτές τις ανοησίες! Τίποτα δεν είναι αλήθεια».

GAZZETTA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments