Αθλητισμός

Νικολακόπουλος: «Πολύ δύσκολο του Χάμες για ΑΕΚ, αμφίβολος ο Χουάνγκ»

Νικολακόπουλος: «Πολύ δύσκολο του Χάμες για ΑΕΚ, αμφίβολος ο Χουάνγκ»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ενόψει του… ντέρμπι με την ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών κατέθεσε τη διαπίστωση ότι «μετά τα γεγονότα στο Περιστέρι, η ΑΕΚ θα πάει ξεκούραση και χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος, από την άλλη, είχε το παιχνίδι στην Τούμπα, σε ένα βαρύ γήπεδο, ενώ προέκυψαν και τα θέματα με Χάμες Ροντρίγκες και Χουάνγκ». Για τον πρώτο, λοιπόν, τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολη η συμμετοχή του στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την «Ένωση», ενώ για τον δεύτερο σημείωσε πως είναι αμφίβολος. Αμφότεροι, υπογράμμισε, έχουν ενοχλήσεις.

«Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε κάποιες αλλαγές», πρόσθεσε ο Νικολακόπουλος και τόνισε: «Σαμασέκου προορίζεται για βασικό, το ίδιο και ο Κανός και είμαι βέβαιος ότι υπολογίζεται σε αυτό το παιχνίδι και ο Γκάρι. Δεν βλέπω πώς θα φύγει από τον Ολυμπιακό, με δεδομένο ότι στην Τουρκία οι μεταγραφές ολοκληρώνονται μεθαύριο και οι άνθρωποι τώρα, με όσα τους έχουν βρει από τον σεισμό, δεν έχουν το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο».

Τέλος, για το χθεσινοβραδινό ματς, είπε: «Ο Ολυμπιακός δεν είχε εικόνα ομάδας, που διεκδικεί υψηλές θέσεις μετά το 60ό λεπτό. Είδαμε κάποια καλά στοιχεία από το 10ο λεπτό μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου, αλλά όταν ξεκινάς και τελειώνεις ένα ματς έτσι, χάνεις τις εντυπώσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments