Αθλητισμός

Στο Ρέντη ο πρώτος ημιτελικός των «αιώνιων» για μία θέση στον τελικό

Στο Ρέντη ο πρώτος ημιτελικός των «αιώνιων» για μία θέση στον τελικό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Οι δύο «αιώνιοι» θα λύσουν τις διαφορές του, σε πρώτη φάση, τη Τρίτη (07/02, 20.00 COSMOTE SPORT 8), με απώτερο σκοπό την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πρόκειται να δώσουν μια ιστορική μάχη καθώς αύριο, Τρίτη (07/02, 20.00 COSMOTE SPORT 8), θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση από τις 2 και θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη».

 Οι 2 μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες για πέμπτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τους «αιώνιους» να συναντιούνται ξανά μετά από 14 χρόνια και τα προημιτελικά του CEV Cup. Εκεί, οι «πράσινοι» είχαν πάρει την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης, με μία νίκη (3-0) και μία ήττα (3-2).

Η ομάδα του Πειραιά έρχεται από μια εύκολη και ξεκούραστη νίκη απέναντι (3-0) στον Αριστοτέλη Σκύδρας που την κράτησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με το τριφύλλι που ηττήθηκε από τον Φοίνικα Σύρου χωρίς όμως να αγωνιστούν οι Κόβαρ και Ερνάντες.

Να τονίσουμε ότι η συμμετοχή του πολύ σημαντικού Φερνάντο Ερνάντες θα κριθεί την τελευταία στιγμή!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments