Τεχνολογία

Έρχεται το αντίπαλο δέος του ChatGPT: Η Google λανσάρει το “Bard”

Έρχεται το αντίπαλο δέος του ChatGPT: Η Google λανσάρει το “Bard”

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay

Το Bard θα τεθεί υπό στενή παρακολούθηση προτού διατεθεί στο κοινό τις επόμενες εβδομάδες, όπως δήλωσε ο τεχνολογικός γίγαντας ενώ θα βασίζεται στο υπάρχον μοντέλο Lamda της Google.

Η Google λανσάρει ένα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Bard για να ανταγωνιστεί το ChatGPT, όπως έγινε γνωστό νωρίς το βράδυ της Δευτέρας.

Το Bard θα τεθεί υπό στενή παρακολούθηση προτού διατεθεί στο κοινό τις επόμενες εβδομάδες, όπως δήλωσε ο τεχνολογικός γίγαντας ενώ θα βασίζεται στο υπάρχον μοντέλο Lamda της Google.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης νέα εργαλεία AI για την τρέχουσα μηχανή αναζήτησής της. «Ο Bard επιδιώκει να συνδυάσει το εύρος της παγκόσμιας γνώσης με τη δύναμη, την ευφυΐα και τη δημιουργικότητα των μεγάλων γλωσσικών μας μοντέλων», υπογράμμισε ο επικεφαλής της Google, Σούνταρ Πιτσάι και πρόσθεσε πως οι υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης της Google πρέπει να είναι «τολμηρές και υπεύθυνες».

«Το AI μπορεί να είναι χρήσιμο σε αυτές τις στιγμές, συνθέτοντας ιδέες για ερωτήσεις όπου δεν υπάρχει καμία σωστή απάντηση», σημείωσε. «Σύντομα, θα δείτε λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη στην αναζήτηση που θα παρέχουν σύνθετες πληροφορίες και πολλαπλές προοπτικές σε διάφορες μορφές, ώστε να κατανοήσετε γρήγορα τη μεγάλη εικόνα και να μάθετε περισσότερα από τον ιστό» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments