Αθλητισμός

Σιντιμπέ: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ένα σύνολο»

Σιντιμπέ: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ένα σύνολο»

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN / YOUTUBE

Ο MVP του αγώνα με τον Ολυμπιακό, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στάθηκε στο πάθος που έδειξε η ΑΕΚ, με αυτόν και τους συμπαίκτες του να αποδεικνύουν την ομοιογένεια που επικρατεί στους κιτρινόμαυρους.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αναδείχθηκε MVP του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet μέσω της ψηφοφορίας των μελών της κοινότητας της ΑΕΚ στο Viber.

Ο Γάλλος μίλησε στο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube, αποκαλύπτοντας τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες πριν από το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που έζησε στην OPAP ARENA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι της AEK TV:

“Για μένα το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσει η ομάδα. Αυτό είχαμε όλοι στο μυαλό μας, οπότε είμαι χαρούμενος, όχι τόσο για την ατομική διάκριση, αλλά για την επιτυχία της ομάδας.

Αυτό που μας είχε πει ο προπονητής πριν από τον αγώνα ήταν ότι έπρεπε να δείξουμε το απαραίτητο πάθος, το ίδιο πάθος που δείχνουμε και στις προπονήσεις.

Θέλαμε να δείξουμε ότι η ομάδα δεν αποτελείται από 11 ποδοσφαιριστές, αλλά από το σύνολο των ποδοσφαιριστών. Και αυτό που ζήτησε από όλους ήταν να μπούμε, να το απολαύσουμε, να το διασκεδάσουμε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας, γιατί αυτό που έζησα σήμερα ήταν κάτι το εξαιρετικό. Είδα όλων των ειδών ηλικίες, είδα γυναίκες, ηλικιωμένους ανθρώπους, παιδιά να το πανηγυρίζουν.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ο κόσμος μάς υποστήριξε, δημιούργησε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και πραγματικά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments