Αθλητισμός

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 1-1

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 1-1

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Μία εβδομάδα μετά την… σφαλιάρα από την Έβερτον η Άρσεναλ έμεινε στο εντός έδρας Χ (1-1) με την Μπρέντφορντ, πετώντας κι άλλους βαθμούς στη μάχη που δίνει για το πρωτάθλημα.

Μετά την ήττα από την Έβερτον ο Μικέλ Αρτέτα είχε τονίσει πως αγαπάει τους παίκτες του και δε μπορεί να πει κάτι κακό παρά την ήττα, σήμερα όμως η Άρσεναλ εντός έδρας δεν ήταν τόσο τυχερή όσο στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ (3-2) και πέταξε δύο βαθμούς κόντρα στην σκληροτράχηλη Μπρέντφορντ (1-1) εν όψει του ντέρμπι με την Σίτι και τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον Ισπανό που έχει δουλειά μπροστά του πριν το ματς των δύο πρωτοπόρων.

Οι κανονιέρηδες είχαν την συντριπτική κατοχή στο πρώτο μέρος που όμως ήταν αδιάφορο, άγευστο και χωρίς φάσεις. Αν εξαιρέσει κανείς το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 16ο λεπτό πάνω στον Σακά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν δίκαιο.

Στην επανάληψη η Μπρέντφορντ παραλίγο να κάνει τη ζημιά στο 57′ όμως παρά την ωραία κίνηση του Τόνεϊ, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πλάσαρε λίγο άουτ. Ο Αρτέτα… ανακάτεψε την τράπουλα και έριξε στο παιχνίδι τον Τροσάρ (που είναι ο αντικαταστάτης του Μούντρικ που πήγε στην άλλη πλευρά του Λονδίνου) και τον δικαίωσε. Ο Βέλγος μετά από γύρισμα του Σακά σε κενό τέρμα πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όμως δε το χάρηκε.

Έντεκα λεπτά μετά 77′ έπειτα από αδράνεια της άμυνας της Άρσεναλ ο Νόργκαρντ πρόλαβε τον Ράμσντεϊλ και γύρισε στον Τόνεϊ που έκανε το 1-1, έπειτα από εξέταση και του VAR για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, έδωσε τον πρώτο πόντο στην ομάδα του Τόμας Φρανκ μέσα στο Emirates και συνέχισε το απίθανο σερί των φιλοξενούμενων που έχουν… ξεχάσει τι θα πει ήττα (5 νίκες και 5 ισοπαλίες στα τελευταία 10 ματς). 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments