Αθλητισμός

Αύριο, Τρίτη (14/2) η απόφαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Αύριο, Τρίτη (14/2) η απόφαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Αύριο, Τρίτη (14/2), πρόκειται να παρθεί η απόφαση για την αναμέτρηση Ατρομήτου-ΑΕΚ, από το πειθαρχικό όργανο της Super League.

Ατρόμητος, ΑΕΚ και οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν ακόμη μία μέρα για να μάθουν επιτέλους την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την αναμέτρηση στο Περιστέρι που δεν άρχισε ποτέ εξαιτίας των δοκαριών.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη, με τους ανθρώπους των 2 ”αιώνιων” να δίνουν το παρόν και να ζητάνε την κανονική διεξαγωγή του αγώνα, όπως φυσικά και ο Ατρόμητος. Στην αντίπερα όχθη, η πλευρά της Ένωσης έχει θέσει ως στόχο να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, καθώς υποστηρίζουν πως το ματς δεν άρχισε με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας.

Το Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας είχε ενημερώσει ότι η απόφαση επρόκειτο να βγει “από Δευτέρα”, εν τέλει όμως  η ετυμηγορία του θα γίνει γνωστή τη Τρίτη (14/2).

Φυσικά δε πρόκειται να κλείσει η υπόθεση αύριο, αφού και οι 2 ομάδες  έχουν το δικαίωμα και προφανώς θα το πράξουν να καταθέσουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments