Αθλητισμός

Το πρόγραμμα σήμερα φωνάζει: Τσιτσιπάς, Σάκκαρη και Champions League

Το πρόγραμμα σήμερα φωνάζει: Τσιτσιπάς, Σάκκαρη και Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: 2023/MICHAEL SOHN/AP IMAGES - AP

Τρίτη σήμερα (14/02) και επιτέλους θα απολαύσουμε τα αστέρια του Champions League, με την έναρξη της φάσης των "16". Νωρίτερα όμως οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνονται στη μάχη της Ντόχα και του Ρότερνταμ αντίστοιχα.

Αγαπημένη Τρίτη για τους ποδοσφαιρόφιλους σήμερα καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 ματσάρες για την φάση των “16” του Champions League, ενώ νωρίτερα τα ”διαμάντια” του Ελληνικού τένις, Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνονται στη μάχη της Ντόχα και του Ρότερνταμ αντίστοιχα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει στο Παρίσι την Μπάγερν Μονάχου, με τους Λιονέλ Μέσι και Μπαπέ να μπαίνουν εν τέλει στην αποστολή και εμείς να είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε μια ποδοσφαιρική ”πανδαισία”.

Στο 2ο παιχνίδι της βραδιάς, η Τότεναμ ταξίδεψε στο Μιλάνο μετά την βαριά ήττα από την Λέστερ και θα κοντραριστεί με την Μίλαν.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο3) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο ΑΤΡ 500 τουρνουά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας απέναντι στον Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη, Έμιλ Ρουσουβόρι.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) θα κάνει κι εκείνη σήμερα την πρεμιέρα της στο Qatar Open της Ντόχας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την επικίνδυνη Κινγουέν Ζενγκ, που βρίσκεται στο Νο.24 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το πρόγραμμα της Τρίτης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments