Lifestyle

«Τίτλοι τέλους» στον γάμο Ζουγανέλη – Δημητρίου [VID]

«Τίτλοι τέλους» στον γάμο Ζουγανέλη – Δημητρίου [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Αίτηση διαζυγίου για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Σύμφωνα με το «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη, το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια έγγαμου βίου.

«Έχει γίνει αίτηση διαζυγίου και μιλάμε για ένα συναινετικό διαζύγιο και είναι θέμα ημερών ή και ωρών η οριστικοποίησή του», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής.

Τελικά, οι φήμες που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες, επιβεβαιώθηκαν.

Να σας θυμίσουμε ότι οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν πρόσφατα και τη ρώτησαν για τον Σπύρο Δημητρίου και εκείνη έγινε έξαλλη.

«Είναι μια μέρα που δεν την πολυσυμπαθώ. Χαίρομαι όμως που ο άνθρωποι τη βρίσκουν χαριτωμένη και κάνουν δώρα ο ένας στον άλλον. Είναι ωραίο να βρίσκουμε αφορμές για να εκφράζουμε την αγάπη μας αλλά δεν είναι μια γιορτή που με συγκινεί. Χαίρομαι όμως που θα τραγουδήσω έναν από τους πιο ερωτικούς συνθέτες (Κραουνάκη) στη χώρα μας».

Και συνέχισε λέγοντας για την ημέρα των ερωτευμένων: «Με τον σύζυγό μου δεν ανταλλάξαμε δώρα, δεν πιστεύω σε αυτή τη μέρα. Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ πιεστικό αυτό. Σήμερα, ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε δυο ανθρώπους που ενώθηκαν, δημιούργησαν κάτι και αυτό γιορτάζουμε σήμερα. Μια άλλη μέρα μπορούμε να συναντηθούμε να πούμε για τα προσωπικά μου. Δε θα είναι εδώ σήμερα ο σύζυγός μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments