Lifestyle

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο λόγος που έχει τατουάζ με τον Μικρό Πρίγκιπα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο λόγος που έχει τατουάζ με τον Μικρό Πρίγκιπα
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στην πρεμιέρα της εκπομπής του «Δυνατά» ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχτηκε την αγαπημένη τραγουδίστρια σε μια μοναδική συνέντευξη.

Οι δυο τους τραγούδησαν μαζί και μίλησαν για όλους και για όλα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε στην «καλλιτεχνική» οικογένειά της και αποκάλυψε στον Κωστή Μαραβέγια τον συγκινητικό λόγο για τον οποίο έχει κάνει τατουάζ με τον Μικρό Πρίγκιπα.

Όπως είπε: «Ο μικρός Πρίγκιπας είναι ένα βιβλίο και μια ιδιαίτερη περσόνα την οποία έχω ζωγραφίσει και στο χέρι μου. Νομίζω πως οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε με την καρδιά μας είναι πιο αληθινό και πιο ουσιαστικό. Πραγματικά αυτό το βιβλίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου.

Το τατουάζ μου το αγαπώ πάρα πολύ, παρότι ο μπαμπάς μου διαφωνεί με τα τατουάζ μου και όχι μόνο. Μου αρέσουν γενικά τα τατουάζ και πολύ ευχάριστα θα κουβαλάω τον μικρό Πρίγκιπα για πάντα κοντά μου. Μου έρχεται μια αισιοδοξία από αυτό το βιβλίο. Μου ενδυναμώνει την πίστη μου σε πράγματα….» σημείωσε.

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι έξυπνο τρικάκι όταν βρίσκεις τα δύσκολα να ανατρέξεις σε αυτό».

Λίγα λόγια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια και κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη.

Η Ζουγανέλη γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια.Το 2004 έκανε πρώτο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο του τραγουδιού με τη συμμετοχή της στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου, όπου και διακρίθηκε.

Στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού, συμμετείχε στον δίσκο “Δεύτερη Ακρόασης της Μικρής Άρκτου” με τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Τσίρκα, Μαρίας Πολυδούρη και Μιλτιάδη Σελητσανιώτη. Το 2019 αναλαμβάνει τη θέση coach στο The Voice στον ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments