Αθλητισμός

Σκαλόνι: Ανανέωσε με την Αργεντινή μέχρι το 2026

Σκαλόνι: Ανανέωσε με την Αργεντινή μέχρι το 2026

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter/ Selección Argentina

Η Ομοσπονδία της Αργεντινής ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον «μουντιαλικό» προπονητή της, Λιονέλ Σκαλόνι, για ακόμα μια τετραετία, μέχρι το 2026.

Το πρότζεκτ «Σκαλονέτα» συνεχίζεται. Η ανανέωση του Λιονέλ Σκαλόνι με την Ομοσπονδία της Αργεντινής είχε «κλειδώσει» από τις 15 Φεβρουαρίου και πλέον είναι επίσημη, με την Αλμπισελέστε να κάνει γνωστό πως ο 44χρονος τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026. Ο Αργεντινός κόουτς, ο οποίος οδήγησε την πατρίδα του στην κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι στον πάγκο των παγκόσμιων πρωταθλητών τόσο στο Copa America του 2024 όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

O Σκαλόνι είναι ο αναμορφωτής της Αργεντινής, ο οποίος την ανέλαβε το 2018 και την έβαλε ξανά στις «ράγες» των επιτυχιών. Το 2021 κατέκτησε το Copa America μέσα στο «Μαρακανά», στη συνέχεια σήκωσε το Finalissima απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία και έβαλε τέλος στην αναμονή του λαού της Αργεντινής για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο από τον άθλο του Ντιέκγκο Αρμάντο Μαραντόνα το 1986. Ο Σκαλόνι έχει απολογισμό στον πάγκο της Αλμπισελέστε 40 νίκες, 12 ισοπαλίες και μόλις 5 ήττες σε 57 αγώνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments