Ελλάδα

Τέμπη: «Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου- Έχασα πατέρα και 15χρονο αδερφό» [vid]

Τέμπη: «Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου- Έχασα πατέρα και 15χρονο αδερφό» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/Screenshot

Πατέρα και αδερφό θρηνεί ένας νεαρός στη φονική αμαξοστοιχία των Τεμπών.

Πατέρα και αδερφό θρηνεί ένας νεαρός στη φονική αμαξοστοιχία των Τεμπών. Ψάχνει να βρει απαντήσεις για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα. Ο αδερφός του ήταν μόλις 15 ετών… «Άμα χρειαστεί να κάνετε κάτι θα σας πάρουμε τηλέφωνο πίσω κύριε”. Τέσσερις φορές καταγράψανε το όνομά μου και κανείς δεν έχει πάρει ακόμη τηλέφωνο πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας, ο οποίος μέχρι και πριν λίγη ώρα δεν είχε λάβει καμία ενημέρωση για το εάν οι συγγενείς του βρίσκονται ή όχι εν ζωή.

«Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί αυτήν την στιγμή. Έχω χάσει τον αδερφό μου, έχω χάσει τον πατέρα μου. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό, το γνωρίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το θέμα είναι να γίνει κάτι. Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου. Ο αδελφός ήταν 15 ετών και είχε τη ζωή μπροστά του. Δεν θέλω τη στήριξη κανενός. Θα στηριχτώ μόνος μου. Δεν μπορούμε όμως να τα φορτώνουμε όλα σε έναν άνθρωπο επειδή έκανε ένα λάθος. Πού είναι τώρα όλοι τους; Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα», κατέληξε ο άτυχος άνδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments