Lifestyle

«Συγγνώμη» από τον Ζαχαρό μετά τον σάλο για τη δήλωση για την Εριέττα Μόλχο: «Λάθος διατύπωση»

«Συγγνώμη» από τον Ζαχαρό μετά τον σάλο για τη δήλωση για την Εριέττα Μόλχο: «Λάθος διατύπωση»

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot/«Συγγνώμη» από τον Ζαχαρό μετά τον σάλο για τη δήλωση για την Εριέττα Μόλχο: «Λάθος διατύπωση»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως ήταν λανθασμένη η διατύπωσή του, όταν διερωτήθηκε μήπως η Εριέττα Μόλχο, η μοναδική αγνοούμενη των Τεμπών, δεν ήταν καν στο τρένο.

Απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του σχετικά με την Εριέττα Μόλχο και το εάν βρισκόταν πράγματι στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη, έδωσε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ζαχαρός, κάνοντας λόγο για «λάθος διατύπωση».

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως σε τηλεοπτική συζήτηση στο One Chanel, ο δημοσιογράφος είχε διερωτηθεί μήπως η Εριέττα Μόλχο, η μοναδική αγνοούμενη της επιβατικής αμαξοστοιχίας, δεν βρισκόταν καν στο τρένο.

Σε κείμενό του στο Χ, ο δημοσιογράφος αναγνώρισε πως ήταν λανθασμένη η διατύπωσή του και επεσήμανε πως δεν ήταν, διόλου, ειρωνικός.

«Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος: η συγκεκριμένη διατύπωση ήταν δικό μου λάθος και δεν εξέφραζε σε καμία περίπτωση ούτε ειρωνεία προς την αδικοχαμένη Εριέττα Μόλχο ούτε, πολύ περισσότερο, υιοθέτηση οποιασδήποτε θεωρίας συνωμοσίας» έγραψε, ειδικότερα. erietta molho 1

«Η πρόθεσή μου ήταν να ασκήσω ειρωνική κριτική σε όσους υιοθετούν διάφορες θεωρίες γύρω από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή» συμπλήρωσε ο ίδιος και επανέλαβε πως «η συγκεκριμένη διατύπωση ήταν απολύτως λανθασμένη και ο τρόπος με τον οποίο επέλεξα να εκφράσω αυτή την άποψη ήταν επίσης λάθος».

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για όσα είπα» συνέχισε και ζήτησε συγγνώμη προς όλους «όσοι προσβλήθηκαν ή πληγώθηκαν από τη συγκεκριμένη αναφορά και, πάνω απ’ όλα, από την οικογένεια της Εριέττας Μόλχο και τους συγγενείς όλων των θυμάτων των Τεμπών».

«Παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις γύρω από τη δίκη για την τραγωδία των Τεμπών και θα συνεχίσω να παρουσιάζω και να σχολιάζω τα γεγονότα με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και με μοναδικό γνώμονα την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την ανάγκη των συγγενών να δικαιωθούν» κατέληξε.

Δείτε την ανάρτηση τoυ:

Πηγή: pagenews.gr 

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο