Αθλητισμός

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οι επιλογές του Μίτσελ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Μίτσελ έκανε τις αναμενόμενες επιλογές επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πιο αναλυτικά… Ο Πασχαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα και Ραμόν από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Ο Σαμασέκου θα βρίσκεται στο πλευρό του Χουάνγκ στα χαφ, Μπιέλ και Μασούρας στα «φτερά» με τον Φορτούνη να βρίσκεται πίσω από τον Μπακαμπού.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα, Ραμόν – Σαμασέκου, Χουάνγκ – Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας – Μπακαμπού

Στον πάγκο των Πειραιωτών: Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Κασάμι, Βαλμπουενά, Ρέαμπτσιουκ, Κανός, Σισέ

Υπενθυμίζεται ότι Χάμες, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Ροντινέι, Γκ. Ροντρίγκες και Ρέτσος είναι εκτός.

Παπανικολάου : “Τι να μιλήσουμε για τρίποντα όταν σε μία στιγμή έχουν σβήσει τα όνειρα τόσων παιδιών”

Για το γεγονός ότι διεξήχθη ο αγώνας παρά το εθνικό πένθος: “Δεν νομίζω ότι φτάνουν τα λόγια να περιγράψουν αυτό που ζει η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Τι να μιλήσουμε για τρίποντα, δίποντα και κατοχές όταν υπάρχουν οικογένειες αυτή τη στιγμή που μέσα σε ένα κλάσμα δευτερολέπτου χάσανε τους πιο σημαντικούς τους ανθρώπους.

Κοντά στο δικό μου χωριό ουσιαστικά, τρεις κοπέλες από το Καστράκι της Καλαμπάκας έχασαν την ζωή τους. Δύο οικογένειες δηλαδή είδαν όλα τα όνειρα και το μέλλον τους να σβήνει. Τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους. Τι μπορείς να πεις. Τι εξυπνάδα και παρηγοριά. Δεν βρίσκω τα λόγια να το περιγράψω.

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για να αγωνιστούμε. Θεωρώ όμως πως όταν ζούμε τέτοιες τραγωδίες πρέπει να σεβόμαστε την στιγμή. Δεν έχει να κάνει με την ήττα μας. Ακόμα και να κερδίζαμε το ίδιο θα έλεγα. Θα πρέπει να σέβεσαι κάποιες στιγμές. Η διοργάνωση έχει δείξει στο παρελθόν ότι σέβεται τέτοιες στιγμές, δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έγινε αυτή τη φορά. Αυτή είναι προσωπική άποψη. Δεν είναι κάποια κατεύθυνση. Λέω την άποψή μου ως Κώστας. Έχω την ευθύνη του λόγου μου και αυτό αισθάνομαι, αυτό θέλω να πω”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments