Ελλάδα

Τέμπη: 15.000 άτομα διαδήλωσαν στο Σύνταγμα

Τέμπη: 15.000 άτομα διαδήλωσαν στο Σύνταγμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο και η πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο και η πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ έχει αποκατασταθεί πλέον η κυκλοφορία. Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σήμερα στις 12:00, μετά το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ, εργατικών σωματείων, φορέων, μαθητών και φοιτητών για να διαδηλώσουν για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν επίσης το ΜέΡΑ25, οργανώσεις της Αριστεράς καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, με θέμα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Πλέον ανοικτοί είναι όλοι οι σταθμοί του Μετρό με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας . Η κίνηση διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο του Μετρό. Επίσης, αποκαταστάθηκε η κίνηση των συρμών και στο δίκτυο του Τραμ, με τερματικό σταθμό και πάλι τη στάση «Σύνταγμα».

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η ΓΣΕΕ μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η ΓΣΕΕ μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Αναλυτικότερα, την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου και την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, στο Σύνταγμα, αποφάσισε η ΓΣΕΕ μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «ο καθένας αλλά και όλοι μαζί θέλουμε να εκφράσουμε με το δικό μας τρόπο τη διαχρονική μας απογοήτευση για όσα δεν έγιναν, μα πάνω απ’ όλα την οργή για αυτό που συνέβη στα Τέμπη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments