Αθλητισμός

Playoffs: Οι πιο μεγάλες αναμετρήσεις πλησιάζουν

Playoffs: Οι πιο μεγάλες αναμετρήσεις πλησιάζουν

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η κανονική ροή των αγώνων του Ελληνικού πρωταθλήματος έλαβε την τελική της μορφή στις τελευταίες αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ώρα. Πρόκειται να δούμε σπουδαίες ''μάχες'' ανάμεσα στις έξι καλύτερες ομάδες και ποιά τελικά θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η Super League ολοκληρώθηκε και πλέον με την σειρά τους ακολουθούν τα Playoffs με την σημερινή ημέρα να έχει το δικό της ενδιαφέρον. Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων για τις μεγάλες αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν.

Ιδιαίτερη σημασία δεν έχουν και τόσο οι μεταξύ τους αγώνες κατά την κανονική διάρκεια του Ελληνικού πρωταθλήματος, όμως με μια γρήγορη ματιά σε αυτές τις δέκα αγωνιστικές για κάθε μια ομάδα ξεχωριστά σίγουρα θα έχει το ενδιαφέρον του.

Ύστερα από τα τελικά αποτελέσματα των δύο πιο καθοριστικών αναμετρήσεων μεταξύ ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Ατρόμητος-Παναθηναϊκός. Με την ”ερυθρόλευκη” απόδραση από την Opap Arena και το διπλό που πέτυχαν οι ”πράσινοι” στο Περιστέρι η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε με σχετικά μικρές διαφορές μεταξύ τους. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογική κατάταξη με απόσταση δύο βαθμών από την ”Ένωση”. Ο Ολυμπιακός μείωσε σημαντικά την διαφορά από την κορυφή, απέχοντας μόλις πέντε βαθμούς και τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί με διαφορά επτά βαθμών.

Οι ομάδες που λαμβάνουν την συμμετοχή τους στην διοργάνωση των Playoffs είναι:  Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ και Βόλος ενώ στα Play out ακολουθούν: Ατρόμητος, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Λαμία, Ιωνικός και Λεβαδειακός με τις τρεις τελευταίες ομάδες να δίνουν την δική τους ”μάχη” για να αποφύγουν τις δύο θέσης ”ουραγών” που οδεύουν στην Super League 2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments