Αθλητισμός

Άρης: Τα βλέμματα στραμμένα στο ”αιώνιο” ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Άρης: Τα βλέμματα στραμμένα στο ”αιώνιο” ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ρουπ ακολούθησε και την σημερινή ημέρα ατομικό πρόγραμμα{15/3}. Πρόκειται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ''Δικέφαλο του Βορρά''.

Ο Άρης έκλεισε με θετικό πρόσημο την τελευταία κρίσιμη αγωνιστική της κανονικής διάρκειας Super League. Με την σχετικά εύκολη επικράτηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην εντός έδρας αναμέτρηση{3-1} εκμεταλλεύτηκε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς και πλέον ”γλυκοκοιτάζει” να μειώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά. Απώτερος στόχος του μαζί με τον Βόλο να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ{13/3}. Πρόγραμμα αποκατάστασης για τον πρώτο, αγωνιστικά παιχνίδια και διαλειμματική προπόνηση για το δεύτερο γκρουπ, με τον Λούκας Ρουπ να ακολουθεί την διαδικασία του ατομικού προγράμματος.

Την σημερινή ημέρα{15/3} θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (18-19/3) στο ”καυτό” όπως αναμένεται Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά η ακόλουθη ενημέρωση:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ{13/3}, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ {αποκατάσταση για τον πρώτο, αγωνιστικά παιχνίδια και διαλειμματική προπόνηση για το δεύτερο γκρουπ} με τον Λούκας Ρουπ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πήραν ρεπό. Στo καθιερωμένο τους πρόγραμμα θα επιστρέψουν την σημερινή ημέρα{15/3}, με την προπόνηση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το πρωί στις εγκαταστάσεις του ”Δασυγένειο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments