Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έχει αποκτήσει την ”φόρμα” του ο Σέρτζι

Ολυμπιακός: Έχει αποκτήσει την ”φόρμα” του ο Σέρτζι

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει 4 γκολ σε 6 ματς και μόλις 353 λεπτά έχοντας την κορυφαία επίδοση σε γκολ με αναλογία χρόνου συμμετοχής στον Ολυμπιακό!

Ο Σέρτζι Κανός τα έβαλε και ο ίδιος με τον εαυτό του, ύστερα από τις χαμένες του ευκαιρίες με τον Παναθηναϊκό. Με τις φάσεις που είχε για να σκοράρει στο μεγάλο εκείνο ντέρμπι με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε τονίσει στα κανάλια της COSMOTE TV για το ντέρμπι εκείνο πως:

 ”Η αλήθεια είναι πως εκείνη τη μέρα έζησα μια καινούργια πραγματικότητα. Έζησα την ατμόσφαιρα έτσι όπως μου την είχαν περιγράψει, με τον κόσμο του Ολυμπιακού μέσα στο γήπεδο μας. Ήταν ένα ντέρμπι σε ένα πραγματικά καινούριο περιβάλλον για μένα, το οποίο ήταν εκπληκτικό. Νομίζω πως κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Κάναμε τα πάντα, ότι περνούσε από το χέρι μας.

Η αλήθεια όμως είναι πως ήμουν αρκετά λυπημένος γιατί δεν συνηθίζω να χάνω τόσες πολλές ευκαιρίες. Μετά το ματς σκεφτόμουν τις ευκαιρίες που χάθηκαν και πως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήμουν αρκετά λυπημένος με αυτό. Ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, αλλά και λυπημένος για τις χαμένες ευκαιρίες”.

Ο Κανός όμως στην αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη αυτή τη φορά την ευκαιρία να πάει χαμένη και ήταν καθοριστικός για την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος{1-3}. Και σκόραρε αλλά είχε και συμμετοχή σε φάση για γκολ. Στο 50′ είναι ο παίκτης που συνεργάζεται με τον Μπακαμπού για να βγει το γκολ με την κόντρα του Μουκουντί στο σουτ του Μπιέλ. Και στο 67′ παίρνει τη μπάλα από τον Μπακαμπού, κοντρολάρει και μετά σκοράρει για το 0-3 εκείνη τη στιγμή.

Το στατιστικό που επιφέρει εκπλήξεις:

Το φοβερό με τον Κανός όμως είναι πως σκοράρει ανά 89 λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας την πιο καλή επίδοση στην ομάδα!

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αλλά και του Πρωταθλήματος, Σεντρίκ Μπακαμπού, σκοράρει ανά 184 λεπτά, ο 2ος σκόρερ Μπιέλ ανά 215 λεπτά, ο Χάμες ανά 264 λεπτά και ο Αραμπί ανά 232 λεπτά. Ο Κανός έχει και 1 ασίστ εκτός από τα γκολ του ενώ έχει και κερδισμένο πέναλτι.

Σκόρερ που κάνουν ”θραύση” με την ”ερυθρόλευκη” φανέλα:

  • Μπακαμπού: 13 γκολ σε 1473 λεπτά {1 γκολ ανά 184 λεπτά}
  • Μπιέλ: 8 γκολ σε 1723 λεπτά {1 γκολ ανά 215 λεπτά}
  • Χάμες: 5 γκολ σε 1322 λεπτά {1 γκολ ανά 264 λεπτά}
  • Αραμπί: 4 γκολ σε 927 λεπτά {1 γκολ ανά 232 λεπτά}
  • Κανός: 4 γκολ σε 353 λεπτά {1 γκολ ανά 89 λεπτά}

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments