Αθλητισμός

Super League: Οι σπουδαίοι αγώνες των Playoffs ”προ των πυλών”

Super League: Οι σπουδαίοι αγώνες των Playoffs ”προ των πυλών”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Πριν την ηλεκτρονική κλήρωση της Stoiximan Super League οι εκπρόσωποι των έξι ομάδων που θα μετέχουν στα Playoffs είχαν μια σοβαρή συζήτηση για τους αγώνες που θα διευθύνουν με ομόφωνη συμφωνία να στέλνουν αίτημα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ για ξένους ρέφερι σε όλα τα ματς και elite στα παιχνίδια του Big-4

Λίγο πριν την ηλεκτρονική κλήρωση της Stoiximan Super League οι εκπρόσωποι των έξι ομάδων {Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Βόλος} που θα συμμετέχουν στα Playoffs είχαν μια συζήτηση για τους διαιτητές των αγώνων στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και συμφώνησαν ομόφωνα να κάνουν αίτημα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ για ξένους ρέφερι σε όλα τα παιχνίδια των Playoffs.

Παράλληλα στο ίδιο αίτημα να ζητήσουν Elite διαιτητές για τις αναμετρήσεις του Big-4. Και από εκεί και πέρα θα είναι θέμα της ΚΕΔ {Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας} και του πρώτου διαιτητή Στιβ Μπένετ για το αν θα μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημα των ομάδων.

Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό πως η ΕΠΟ {Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία} προτίθεται να αυξήσει τους μισθούς των διαιτητών που θα σφύριζαν στα Playoffs προκειμένου να προσελκύσει καλύτερους ρέφερι στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments