Ελλάδα

Τέμπη: Προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη Παρασκευή πήρε ο ένας σταθμάρχης

Τέμπη: Προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη Παρασκευή πήρε ο ένας σταθμάρχης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο σταθμάρχης κατηγορείται ότι έφυγε από τη βάρδιά του πριν λήξει το ωράριό του

Ο σταθμάρχης κατηγορείται ότι έφυγε από τη βάρδιά του πριν λήξει το ωράριό του να απολογηθεί την επόμενη Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, ζήτησε και έλαβε ο ένας εκ των δύο σταθμαρχών της απογευματινής βάρδιας, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμάρχης κατηγορείται ότι έφυγε από τη βάρδιά του πριν λήξει το ωράριό του.

Αναμένεται να απολογηθεί ο συμβασιούχος σταθμάρχης και γύρω στις 12 αναμένεται να εμφανιστεί και ο προϊστάμενος επιθεώρησης.

Αποκαλύψεις για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Με επιστολή της Hellenic Train, λύθηκε το «μυστήριο» για το φορτίο της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, η οποία ενεπλάκη στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, το περιεχόμενο των 13 βαγονιών ήταν λαμαρίνες, τρόφιμα και μπίρες.

Επισημαίνεται, ότι για το φορτίο της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, είχαν αναπτυχθεί θεωρίες, που ήθελαν τα βαγόνια να μεταφέρουν εύφλεκτο υλικό. Ο δικηγόρος ενός εκ των επιβατών του μοιραίου τρένου είχε μάλιστα υποστηρίξει πως η εμπορευματική αμαξοστοιχία, που συγκρούστηκε με το τρένο Intercity στα Τέμπη, μετέφερε αδήλωτα υλικά.

Με επιστολή της προς το τμήμα κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η Hellenic Train παρέχει λεπτομερή και αναλυτική ενημέρωση για το φορτίο του 63501.

Το έγγραφο φέρει την υπογραφή του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Maurizio Capotorto και δίδεται ως απάντηση σε σχετική ερώτηση του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκου Βελόπουλου, προς τη Βουλή των Ελλήνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments