Αθλητισμός

Με Φορτούνη, Χάμες, Κασάμι η πρώτη 11άδα του Ολυμπιακού στα play-offs

Με Φορτούνη, Χάμες, Κασάμι η πρώτη 11άδα του Ολυμπιακού στα play-offs

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις πληροφορίες για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού που σκέφτεται να βάλει στο Βόλο ο Μίτσελ.

Αν βάλουμε στο…μίξερ τις πληροφορίες που από διάφορες πλευρές μας έχουν προκύψει, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού θα βάλει την ενδεκάδα που έκανε το 3-1 στη Φιλαδέλφεια επί της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, τελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τρεις, τις δύο αναγκαστικές, αλλαγές, λόγω των τιμωριών του Χουάνγκ και του Μπιέλ.

Τα νέα πρόσωπα λέγεται ότι θα είναι ο Παπασταθόπουλος μετά από δύο αγωνιστικές (με Λεβαδειακό κι ΑΕΚ) τιμωρίας, ο Χάμες στην επιστροφή του στην δράση μετά από πέντε εβδομάδες κι ο Κασάμι που φαίνεται ότι θα βρεθεί σε αρχικό σχήμα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (!) η, αν θέλετε για πρώτη φορά γενικά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού μετά από ακριβώς δύο μήνες, καθώς τελευταία φορά που είχε ξεκινήσει βασικός ήταν στις 18 Γενάρη, στο 1-0 επί του Άρη για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη, συγκυριακά και τότε με παρτενέρ τον Σαμασέκου, όπως θα γίνει και τώρα, αφού εξακολουθεί να είναι απών λόγω σοβαρού τραυματισμού ο Εμβιλά-παρεμπιπτόντως, αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία πιθανότητα να παίξει με την ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή, καθώς μάλλον θα είναι ευχαριστημένος ο Μίτσελ αν τον έχει για να παίξει με τον Άρη στις 2 Απριλίου στο Καραϊσκάκη στη δεύτερη αγωνιστική των play-offs.

Κάπως έτσι λοιπόν περιμένουμε ένα σχήμα με Πασχαλάκη, Ρόντινεϊ, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες, Φορτούνη, Μπακαμπού, Κανός. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Ντόη, ο Ραμόν, ο Ανδρούτσος κι ο Μασούρας.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για τη συγκεκριμένη ενδεκάδα, τότε ο Μίτσελ θα έχει τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο Βόλο, στο 4-0 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στις 8 Γενάρη. θα είναι οι Μπα, Σαμασέκου, Κασάμι, Κανός αντί των Ντόη, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα εναλλάσσονται στη μεσαία γραμμή ο Φορτούνης με τον Χάμες, που είχαν παίξει μαζί και στο τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Κολομβιανός ήταν διαθέσιμος πριν τραυματιστεί, στο 6-1 με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Μέχρι τώρα, στα (αρκετά) παιχνίδια στα οποίο συνυπήρξαν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ο Χάμες ήταν πιο πολύ το 10άρι κι ο Φόρτου έπαιζε πιο περιφερειακά, ως εξτρέμ σε ένα πολύ ελεύθερο όμως ρόλο.

Σε εκείνο το παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό, πάλι δεν είχε παίξει ο Μπιέλ, όπως δεν παίζει και τώρα, και ο Μίτσελ δεν είχε παίξει με τρία 10άρια, όπως έβαζε κάποια στιγμή και τους τρεις μαζί πίσω από τον σέντερ φορ σε μία χρονική περίοδο, μεταξύ άλλων και στο 4-0 στο Βόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments