Αθλητισμός

Superleague: Ο λόγος που δεν αλλάζουν οι διαιτητές των Play-offs

Superleague: Ο λόγος που δεν αλλάζουν οι διαιτητές των Play-offs

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Γιατί δεν πρόκειται να αλλάξουν οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των Play-offs της Stoiximan Superleague.

Μπορεί οι ορισμοί των διαιτητών για την πρεμιέρα των Play-offs της Superleague να ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τον Βόλο και τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει από την ΚΕΔ, παρ’ ότι το ζήτησαν τόσο η ομάδα της Μαγνησίας όσο και ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» και πρόεδρος της λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης, όμως στην ουσία δεν έγινε ποτέ συζήτηση για κάτι τέτοιο.

Αυτό γιατί απλά  δεν είναι δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν υπάρχει τόσο μικρό χρονικό διάστημα διαθέσιμο. Οι ξένοι διαιτητές που ορίστηκαν στα δύο ντέρμπι, αλλά και όλοι ξένοι ρέφερι που έρχονται στην Ελλάδα, κλείνονται αρκετές μέρες πριν προκειμένου να διευθετηθούν θέματα, όπως τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή τους κλπ. Επόμενως, δεν ήταν δυνατό να βρεθεί άλλος ξένος διαιτητής για το παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό και να αντικατασταθεί ο Διαμαντόπουλος, αλλά ούτε κι άλλοι ξένοι για τα δύο ντέρμπι.

Μπέος: «Θλίβομαι να βλέπω ξένους διαιτητές να ορίζονται σε παιχνίδια της Superleague»

η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Θλίβομαι ειλικρινά και ομολογώ ότι πληγώνεται ο εγωισμός μου ως Έλληνας βλέποντας τον ορισμό ξένων διαιτητών για να διευθύνουν τους αγώνες της Super League, είτε της κανονικής περιόδου, είτε των playoff. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν βλέπω να ορίζεται σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος ως VAR ένας διαιτητής από την Αλβανία, που προφανώς αξιολογείται ως πιο ικανός από κάποιον Ελληνα συνάδελφό του! (Και σε καμία περίπτωση, και είμαι κατηγορηματικός, η παρατήρησή μου αυτή έχει κάποιο ρατσιστικό κίνητρο, παρά μόνο την γενική παραδοχή ότι το ποδόσφαιρό μας είναι σε καλύτερο επίπεδο από το αντίστοιχο των γειτόνων μας)

Και επειδή είμαι βέβαιος ότι το αρνητικό αυτό συναίσθημα διακατέχει την συντριπτική πλειονότητα του φίλαθλου, και όχι μόνο, κόσμου διερωτώμαι όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους για την παγίωση αυτή της ανάγκης, που εν τέλει αποδεικνύεται μια κατάντια που οδηγεί στην υποβάθμιση και ταπείνωση του Έλληνα διαιτητή, δεν συνειδητοποιούν τι κάνουν;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments