Διεθνή

Ο Τραμπ καλεί σε πορεία συμπαράσταση

Ο Τραμπ καλεί σε πορεία συμπαράσταση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σε συγκέντρωση και πορεία συμπαράστασης προς το πρόσωπό του καλεί ο Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στον ιστότοπο Truth Social.

Σε συγκέντρωση και πορεία συμπαράστασης προς το πρόσωπό του καλεί ο Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στον ιστότοπο Truth Social. Αυτή τη φορά, η πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου Στόρμι Ντάνιελς βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου «καλέσματος αντίστασης στο κατεστημένο των Δημοκρατικών».

Αναφερόμενος σε « διαρροή » από την εισαγγελία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, για την περιφέρεια του Μανχάταν, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων σημείωσε με κεφαλαία γράμματα: «Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος πολύ μπροστά (οι αντίπαλοί του στις προκριματικές εκλογές, σημείωμα του συντάκτη) και  πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα συλληφθεί την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας. Διαδηλώστε, πάρτε πίσω το έθνος μας! ».

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν διευκρινίζει, ωστόσο, για το ποια από όλες τις υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκεται, πρόκειται. Εισαγγελέας του Μανχάταν στις αρχές του έτους είχε ξεκινήσει να προσκομίζει αποδεικτικά στοιχεία στους ενόρκους δικαστηρίου, αναφορικά με την υπόθεση πληρωμής 130.000 δολαρίων του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, στην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς κατά την προεκλογική περίοδο του 2016.

Η Ντάνιελς, της οποίας το αληθινό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση με τον Τραμπ πριν από μια δεκαετία, ισχυρισμό τον οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αρνηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments