Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Σλούκας είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Σλούκας είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Κώστας Σλούκας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στη γάμπα, όντας έτοιμος για συμμετοχή στο ντέρμπι της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα της Basket League ακολουθεί την δική του δράση με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ”αιώνιο” ντέρμπι μεταξύ των Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων{19/3,15:45} σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3HD.

Μετά από απουσία δύο αγώνων {σε Basket League και EuroLeague} λόγω τραυματισμού στη γάμπα, ο Κώστας Σλούκας είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού. Είναι δεδομένη η συνεισφορά του στο παιχνίδι των ”ερυθρολεύκων’‘ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα τις περισσότερες φορές να του θέτει ευθύνες, τόσο σε δημιουργικό, όσο και σε εκτελεστικό κομμάτι.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ των ερυθρολεύκων ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα, προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο 18 Μαρτίου και δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή στο rotation. Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει άπαντες στη διάθεσή του και θα κληθεί να απαντήσει μόνο στο ερώτημα για το ποιον εκ των επτά ξένων θα κόψει, για τη μονομαχία με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται τρεις νίκες μπροστά από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Basket League, ενώ μετρά επίσης τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του και έντεκα στο σύνολο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Παράλληλα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Ολυμπιακός στις τελικές αναμετρήσεις του πρωταθλήματος θα βρίσκεται στην πρώτη θέση, καθώς με αυτόν τρόπο θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο, ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας και σε μια έδρα που είναι αρκετά δύσκολη για κάθε αντίπαλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments