Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έχασε την πρώτη θέση και περιμένει αντίπαλο στα Playoffs

ΑΕΚ:  Έχασε την πρώτη θέση και περιμένει αντίπαλο στα Playoffs

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Σπουδαία η προσπάθεια της ΑΕΚ, που γνώρισε την ήττα όμως από τη Μάλαγα {65-75} και πηγαίνει στα Playoffs του Basketball Champions League με μειονέκτημα έδρας.

Ο κόσμος ήταν ξανά εκεί…στο πλευρό της για να την υποστηρίξει, η ΑΕΚ έκανε καλή προσπάθεια το βράδυ της Τρίτης {21/3} απέναντι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάλαγα. Στο τέλος όμως ηττήθηκε με διαφορά δέκα πόντων {65-75} και έχασε την πρώτη θέση του ομίλου με αποτέλεσμα να συνεχίσει στα Playoffs του Basketball Champions League με μειονέκτημα έδρας για την πρόκριση στο Final Four.

Οι κιτρινόμαυροι έκλεισαν το ματς με άσχημο ποσοστό πίσω από την γραμμή των 6,75μ {3/19} και αυτό ήταν το βασικό στοιχείο που τους πλήγωσε περισσότερο από κάθε άλλο. Η απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς για το υπόλοιπο της σεζόν να είναι κάτι περισσότερο από εμφανής σε αρκετά σημεία του αγώνα.

 Παράλληλα οι Λεμάρ, Μάιλς και Οριόλα δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά εκτελεστικά και έτσι έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ΑΕΚ.

Πιθανές ομάδες στον δύσκολο δρόμο της Ένωσης:

 Η ΑΕΚ περιμένει πλέον για να μάθει την ομάδα με την οποία θα παλέψει στην συνέχεια της διοργάνωσης, η οποία θα προκύψει από κλήρωση. Αυτή θα είναι μία εκ των Τενερίφη, Βόννη, Στρασμπούρ ή Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η Μάλαγα από την πλευρά της, πήρε την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας για τη σειρά best-of-three, οπότε θα είναι το φαβορί για να φτάσει στο Final Four.

Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν σημειώσει 19 ασίστ για 11 λάθη, κάλυψαν όμως την άσχημη βραδιά του Κέντρικ Πέρι και με τον Τάισον Κάρτερ να ξεχωρίζει στο επιθετικό κομμάτι, πήραν το αποτέλεσμα που στο φινάλε πανηγύρισαν και έντονα.

Τελική διαμόρφωση των αγωνιστικών:

Τενερίφη, Βόννη και Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι οι πιθανές αντίπαλοι της ΑΕΚ, καθώς οι Ισραηλινοί πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης {22/3} από την έδρα της Στρασμπούρ {71-63} και πήραν την πρώτη θέση του ομίλου τους. Η Τενερίφη είχε 4-2 στην πρώτη φάση και 5-1 στη δεύτερη, η Βόννη είχε 5-1 στην πρώτη φάση και 6-0 στη δεύτερη και η Χάποελ 5-1 στην πρώτη φάση και 5-1 στη δεύτερη.

Την Παρασκευή {24/3} θα μάθει η ΑΕΚ την αντίπαλό της στην προημιτελική φάση του Basketball Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments