Αθλητισμός

Σουντουλίδης: Η… άλλη βία, ο Ιβάν Σαββίδης και ο Κωνσταντέλιας

Σουντουλίδης: Η… άλλη βία, ο Ιβάν Σαββίδης και ο Κωνσταντέλιας

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο μαγικός κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει… φούστες κι άλλα ωραία, έχει όμως και έναν Γιάννη Κωνσταντέλια που εξελίσσεται σε μεγάλη «καψούρα» του Ιβάν Σαββίδη, αλλά κι όλων όσοι συνεχίζουν να ασχολούνται μ’ αυτό.

Γράφει ο Σταύρος Σουντουλίδης για το Gazzetta.gr

Ο Ιβάν Σαββίδης συμμετείχε, μέσω Skype, στη σύσκεψη των έξι και έμεινε «online» μέχρι και την ολοκλήρωση της επεισοδιακής συνεδρίασης, μάλιστα η φωνή του ακούγεται στο ξεκίνημα του περίφημου video με αρνητικό πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, προφανώς και είδε «live» το περιστατικό με τη… φούστα.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου», παρά τα καταγεγραμμένα παράπονα από την ΚΕΔ τη φετινή χρονιά, με αποκορύφωμα τη δημόσια συγγνώμη της για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τα όσα δεν είδε το VAR, κράτησε μια υπεύθυνη στάση δείχνοντας ξεκάθαρη διάθεση να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων «μεγάλων» να ρίξουν τους τόνους, να επιδείξουν ψυχραιμία, αντιλαμβανόμενος ότι μόνο έτσι μπορεί να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα, σημειώνοντας πως «κανένας Μπένετ και κανένας Μπαλτάκος δεν μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό αν εμείς πρώτα δεν κάνουμε αυτό που πρέπει».

Ο ΠΑΟΚ περιμένει από την ΕΠΟ να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στη διαδικασία εύρεσης και επιλογής elite διαιτητών για την συνέχεια των play-offs. Κάποια στιγμή, ο κ. Σαββίδης είπε με νόημα πως «μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι αυτοί που ήταν εναντίον των ξένων, τώρα είναι υπέρ των ξένων», κι αυτή είναι μια αλήθεια…

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει εξελιχθεί σε μεγάλη «καψούρα» του Ιβάν Σαββίδη. Οι δυο τους περνούν ώρες ατελείωτες μπροστά σε μια οθόνη στα αμέτρητα τετ α τετ – μέσω skype – συζητώντας για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ λατρεύει τον Βολιώτη ταλαντούχο άσο της ομάδας, που μπήκε στη ζωή μας στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου και έκτοτε την έχει ομορφύνει με το χαμόγελο και όσα μαγικά κάνει πάνω στο χορτάρι.

Ο Σαββίδης δεν είναι ο μοναδικός που έχει πάθει πλάκα με τον «Ντέλια». Ο κόσμος αντιλαμβάνεται, αναγνωρίζει και επιβραβεύει. Ουδεμία έκπληξη, λοιπόν, για την αποθέωση που γνώρισε και πάλι ο Κωνσταντέλιας από τους Έλληνες φιλάθλους στην OPAP Arena, κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Λιθουανία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments