Αθλητισμός

Τελικός Euroleague και εθνικές εκλογές στις 21 Μαΐου!

Τελικός Euroleague και εθνικές εκλογές στις 21 Μαΐου!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Το F4 της Euroleague και οι εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν το ίδιο τριήμερο (19-21/5) με το συγκεκριμένο γεγονός να δημιουργεί θέματα αν ο Ολυμπιακός βρεθεί στο Κάουνας...

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (28/3) ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαΐου, ίδια μέρα δηλαδή που έχει προγραμματιστεί και ο τελικός της Euroleague.

Ο φετινός Ολυμπιακός κυριαρχεί απόλυτα στη φετινή Ευρωλίγκα αφού έχει ”αγκαλιάσει” τη πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας παίζοντας απολαυστικό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και δύσκολα θα την χάσει. Όπως καταλαβαίνει κάποιος είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθούν οι ”ερυθρόλευκοι”, αρχικά στο f4 και στη συνέχεια στον μεγάλο τελικό.

Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι ότι ήδη αρκετοί Έλληνες έχουν κλείσει τη θέση τους στη ”Zalgirio Arena” και αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τα καταφέρει να βρεθεί εν τέλει στο final 4 τότε ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι του θα βρεθούν…στο πλευρό της με αποτέλεσμα να απουσιάζουν-απέχουν από τις εθνικές εκλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments