Πολιτική

Ο Βαρουφάκης και η αποκάλυψη του δολερού σχεδίου Μητσοτάκη για την νεολαία

Ο Βαρουφάκης και η αποκάλυψη του δολερού σχεδίου Μητσοτάκη για την νεολαία
Στην αποκάλυψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσχεδίαζε εδώ και πολύ καιρό τις εκλογές για τον Ιούλιο, προχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης

Στην αποκάλυψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσχεδίαζε εδώ και πολύ καιρό τις εκλογές για τον Ιούλιο, προχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος, σε μια από τις γνωστές εμπύρετες κορυφώσεις του, προσάπτει στον πρωθυπουργό δολερούς σχεδιασμούς μετεκλογικής αριθμητικής.

Σε φανερή ένταση, ο υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του ΜέΡΑ25 δήλωσε μπροστά στην κάμερα: «Καταγγέλλω τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είχε πάντοτε στόχο 500-600.000 νέους και νέες να τους στερήσει το δικαίωμα ψήφου, γιατί ένα νέος, μια νέα από την Καβάλα, που δουλεύει ξενοδοχοϋπάλληλος στη Ρόδο δεν θα μπορεί, δεν έχει το ρεπό, δεν έχει και τα χρήματα να γυρίσει τον Ιούλιο να ψηφίσει!».

Η καταγγελία δεν θα παραμείνει σε λεκτικό επίπεδο, αλλά, ο ριζοσπάστης αριστερός, θα προβεί σε επίσημα διατυπωμένες αιτιάσεις.

«Κύριε Μητσοτάκη, μπορείτε να με διαψεύσετε, έχουμε καταθέσει τροπολογία στη Βουλή που δίνει το δικαίωμα στους εργαζόμενους νέους και νέες, όπως οι αστυνομικοί, όπως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, όπως οι φαντάροι, να ψηφίζουν στην περιοχή που δουλεύουν, κάντε το».

Πριν από την ανακάλυψη των σκοτεινών σχεδιασμών του Κ. Μητσοτάκη για την νεολαία και τον εκλογικό ευνουχισμό 600.000 νέων, είχε προηγηθεί η διάλυση σύσσωμου του τραπεζικού συστήματος, σε συνθήκες όμως παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού.

Ναι, ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης προαλείφεται για μελλοντικός υπουργός Οικονομικών σε πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments