Ο Γιαν Εμβιλά εδώ και ένα μήνα δεν συμμετέχει στις ομαδικές προπονήσεις των ”ερυθρόλευκων”, κάνοντας το ίδιο και χθες…
Όπως όλα δείχνουν και όπως αναμενόταν ο Γάλλος δε θα προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Άρη (2/4), ενώ επίσης εξαιρετικά αμφίβολος είναι και για το αμέσως επόμενο παιχνίδι, στην εμβόλιμη αγωνιστική που ακολουθεί, κόντρα στον ΠΑΟΚ (5/4), σε μία εβδομάδα.
Ο πιο ρεαλιστικός στόχος με τα σημερινά δεδομένα, είναι να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (9/4), την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χρειάζεται τον έμπειρο μέσο σε αυτό το κομβικό κομμάτι της σεζόν καθώς είναι ένας παίκτης που κάνει πολλές δουλείες μέσα στο γήπεδο, δημιουργώντας και μαρκάροντας.