Πολιτική

Καραμανλής: Όλα δείχνουν ότι θα είναι υποψήφιος στις 21 Μαΐου

Καραμανλής: Όλα δείχνουν ότι θα είναι υποψήφιος στις 21 Μαΐου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτηθείς σχετικά σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου συνέστησε υπομονή. 

O πρωθυπουργός έχει τακτική επικοινωνία με τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος, μετά από περισυλλογή, να θέσει και πάλι υποψηφιότητα στον Νομό Σερρών με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς σχετικά σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου συνέστησε υπομονή.

Με βάση αξιόπιστες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τον πρώην υπουργό του και μάλιστα αυτή η επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών έχει πυκνώσει το τελευταίο διάστημα ειδικά μετά την εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής στην συζήτηση που έγινε για την σύμβαση «717» με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι απαντήσεις που έδωσε με θεσμικό τρόπο και με στοιχεία ο κ. Καραμανλής έγιναν δεκτές ικανοποίησαν το Μέγαρο Μαξίμου και αυτό γιατί ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, ωστόσο εξήγησε τι παρέλαβε από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ποια βήματα έγιναν επί της παρούσας κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές». όταν ρωτήθηκε για τον κ. Καραμανλή και την υποψηφιότητά του είπε: «Το ζήτημα των ψηφοδελτίων επιτρέψτε μου να το συζητήσω μαζί του, όταν έρθει η ώρα».

Και όπως όλα δείχνουν ο κύβος ερρίφθη, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όλα συνηγορούν στο ότι ο κ. Καραμανλής θα κατέβει υποψήφιος στις Σέρρες  και θα ζητήσει να κριθεί από τους ψηφοφόρους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments