Trash

Οι πρώτοι σκόρερ στο κρεβάτι

Οι πρώτοι σκόρερ στο κρεβάτι

Πηγή Φωτογραφίας: Jujuy Al Momento

«Πρωταθλητές» εντός και εκτός γηπέδων!

Τους βλέπουμε (ή τους βλέπαμε) σχεδόν καθημερινά μέσα στα γήπεδα και θαυμάζουμε τις αθλητικές τους επιδόσεις. Ωστόσο, όπως φαίνεται πολλοί αθλητές ήταν… ιδιαίτερα δραστήριοι και εκτός των γηπέδων.

Στις εξέδρες ανάμεσα στους θεατές είναι και μια κατηγορία γυναικών που έχουν επικρατήσει ως WAGS.

WAGS είναι οι σύντροφοι και οι σύζυγοι διάσημων αθλητών. Συνήθως είναι μοντέλα, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες και εσχάτως influencers. Μάλιστα, πολλές από τις εν λόγω κυρίες πληροφορούν τον κόσμο για τις επιδόσεις των αθλητών που εμείς δεν μπορούμε να δούμε, δηλαδή τις επιδόσεις τους στο σεξ!

O Σκότι με την Λάρσα Πίπεν

«Τρεις φορές την εβδομάδα δεν είναι τίποτα… Έκανα σεξ τέσσερις φορές τη νύχτα, κάθε βράδυ. Δεν είχα ποτέ άδεια για 23 χρόνια», είπε η Λάρσα Πίπεν στο πρόσφατο επεισόδιο επανασύνδεσης του The Real Housewives of Miami.

Μάλιστα, ο οικοδεσπότης της βραδιάς Άντι Κοχέν την ρώτησε «Δηλαδή, έκανες σεξ 28 φορές την εβδομάδα, για 23 χρόνια;» και η απάντηση ήταν καταφατική.

View this post on Instagram

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Αυτό σημαίνει ότι στα 23 χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον «Ινδιάνο» έκανε σεξ μαζί του μόλις… 33.488 φορές!

Η 48χρονη Λάρσα που δηλώνει βίγκαν και δεν της αρέσει πια το κρέας εδώ και μήνες είναι με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάρκους, για τον οποίο ήδη αποκάλυψε ότι… φοράει μεγάλο νούμερο παπούτσι.

«Το κάνουμε κάθε μέρα με τον Σέρχιο Ράμος» Η Πιλάρ Ρούμπιο είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην Ισπανία που είναι παντρεμένη με τον Σέρχιο Ράμος. Τον ακολουθεί παντού. Από τη Ρεάλ στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς ωστόσο να παραμελεί και την καριέρα της.

Δηλώνει φαν της γυμναστικής και του σεξ. Πριν από λίγο μάλιστα μίλησε και… για την συχνότητα των ερωτικών της επαφών με τον πρώην διεθνή Ισπανό αμυντικό.

View this post on Instagram

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

«Το κάνουμε κάθε μέρα, εκτός από τις μέρες που είμαι στη Μαδρίτη. Σήμερα, για παράδειγμα, χάρη σε σένα, δεν μπορώ. Κάνουμε σεξ 4-5 φορές την εβδομάδα. Όταν η Παρί χάνει κι ο ίδιος έχει παίξει, ό,τι κι αν φορέσω δεν κάνουμε τίποτα. Όταν όμως κερδίσει, δεν κοιμόμαστε όλο το βράδυ» είπε σχετικά.

Σε ερώτηση εάν τα τέσσερα παιδιά τους που είναι στο σπίτι δεν είναι εμπόδιο για να κάνουν σεξ καθημερινά απάντησε: «Τα παιδιά μου είναι στο κρεβάτι στις 21.30. Το σεξ είναι ζωή».

Πρόκειται ίσως για την σύντροφο ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη. Ο λόγος για την Γουάντα Νάρα, η οποία το τελευταίο διάστημα κάνει καριέρα ως μάναντζερ παικτών, ενώ είναι παρουσιάστρια εκπομπών και σόου και έχει και την δική της εταιρεία καλλυντικών.

Η 36χρονη έχει κάνει δύο γάμους και έχει δύο διαζύγια. Τον πρώτο με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα τον Μάξι Λόπεζ και το δεύτερο με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι.

Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια, η Γουάντα Νάρα είχε παραδεχτεί ότι κάνει στοματικό σεξ κάθε βράδυ με τον Μάουρο Ικάρντι.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι λόγω του στοματικού σεξ θα έφτανες εδώ που είσαι;» είχε σχολιάσει ένας φαν της στα social media και εκείνη απάντησε: «Ένα; Το κάνω κάθε βράδυ. Γιατί δεν προσπαθείς κι εσύ».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιταλός πρώην αμυντικός Ντανιέλε Αντάνι σε συζήτηση με τον Κρίστιαν Βιέρι κυκλοφόρησε τη φήμη πως ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα κάνουν σεξ 12 φορές τη μέρα.

View this post on Instagram

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments