Αθλητισμός

Ο… μεγάλος μήνας για τη μεγάλη επαναφορά!

Ο… μεγάλος μήνας για τη μεγάλη επαναφορά!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Απρίλιος: Ο μήνας των τεσσάρων σερί ντέρμπι και των αποδείξεων για τον Ολυμπιακό που έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση της ολικής επαναφοράς και της προσπέρασης για να πατήσει κορυφή!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν άκρως απαιτητικό Απρίλιο. Εναν μήνα που καλείται να (απο)δείξει ότι κακώς κάποιοι βιάστηκαν πολύ να τον ξεγράψουν ως προς την διεκδίκηση του πρωταθλήματος όσο και στον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Novibet από την ΑΕΚ, μετά το 3-0 στην Opap Arena.

Ας δούμε το πρόγραμμα των πρωταθλητών αναλυτικά:

Αυτήν την Κυριακή (2/4, 21.00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη, με στόχο τη νίκη και το 2/2 στα play-offs. Σε συνδυασμό με το τί θα γίνει στην Τούμπα και στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, υπάρχει ενδεχόμενο οι πρωταθλητές να περάσουν στη 2η θέση και να κυνηγούν την κορυφή από τον Παναθηναϊκό.

Τρεις μέρες μετά, στο Καραϊσκάκης, υποδέχονται την άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης τον ΠΑΟΚ. Εννοείται πως σ’ αυτό το τρελό comeback που κυνηγάει ο Μίτσελ, η μοναδική σκέψη που υπάρχει στο μυαλό όλων είναι η νίκη. Η ψυχολογία που θα έρθει στο Λιμάνι μ’ ένα 3/3 στα play-offs, ενόψει δε και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί θα είναι καθοριστικό.

Στις 9/2, έρχεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όπου υπό συνθήκες και ανάλογα το τι έχει γίνει στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή μόνο του για πρώτη φορά φέτος.

Η μεγάλη εβδομάδα, δεν φέρνει ξεκούραση για τους Πειραιώτες. Στις 12/4 ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο. Το βαρύ 3-0 δεν αφήνει περιθώρια για να παράδοση των όπλων. Ο Μίτσελ κι οι παίκτες του ξέρουν ότι μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, η ανατροπή είναι το μόνο κίνητρο. Κι αυτό θα κυνηγήσουν απέναντι στην Ενωση.

Ο πρώτος γύρος των play-offs ολοκληρώνεται στις 22/4 με το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Εκεί, θα υπάρχει μια πιο σαφή εικόνα για το πόσο κοντά ή πόσο μακριά θα είναι η ομάδα του Πειραιά από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Η 6η αγωνιστική έχει στο πρόγραμμά της το Άρης-Ολυμπιακός και στην 7η αγωνιστική θα έχουμε το Ολυμπιακός-Βόλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments