Lifestyle

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Απέκτησαν και δεύτερο παιδί

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Απέκτησαν και δεύτερο παιδί

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ απέκτησαν και δεύτερο παιδί χωρίς να το μάθει κανείς. Μάλιστα, πήγαιναν στον γιατρό... μεταμφιεσμένοι.

Το δεύτερο παιδί τους έφεραν στη ζωή ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, οι οποίοι μάλιστα κράτησαν κρυφή την δεύτερη εγκυμοσύνη. Η εγκυμοσύνη της make up artist έμεινε κρυφή επί 9 μήνες, βέβαια όπως την ακολουθεί στο instagram είχε υποπτευθεί ότι κάτι είχε αλλάξει στην εμφάνισή της, αν και έδειχνε μόνο το πρόσωπό της.Όπως αποκάλυψε το Happy Day οι δυο τους κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους.

“Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή χωρίς να αποκαλύπτει το φύλο του μωρού.

Ο Χάρης Χριστόπουλος η Αννίτα Μπραντ έγιναν πρώτη φορά γονείς το 2020, όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Χρήστος ο οποίος θα κλείσει τα 3 του χρόνια τον Ιούλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments