Αθλητισμός

Ουόκαπ: «Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ουόκαπ: «Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Αμερικάνος γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ, μίλησε για τα επιτεύγματα της ομάδας του μέχρι τώρα, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι.

Όσα δήλωσε στην ΕΡΤ: 

«Δεν μας απασχολεί το σερί μας, παίζουμε κάθε αγώνα με τον ύψιστο βαθμό συγκέντρωσης. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό γίνεται εξαιτίας του τρόπου παιχνιδιού μας, είναι πολύ ευχάριστο. Όταν παίζεις με παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο Σλούκας, είναι απόλαυση. Θα ήταν ωραίο επίτευγμα όμως να πετύχω ένα triple-double. Αν τύχει έτυχε, ποιος νοιάζεται; Ελπίζω κάποια στιγμή στην καριέρα μου να το καταφέρω.

Το μπάσκετ δεν είναι μονόπλευρο, παίζουμε καλή άμυνα. Έχουμε πολλούς τρόπους για να αντιμετωπίσουμε πολλές διαφορετικές άμυνες, γι’ αυτό πληρώνεται ο κόουτς και το επιτελείο του. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά αλλά δεν θα μπαίνουν όλα τα σουτ».

Για το Final Four στο Κάουνας: «Δεν είμαστε κοντά στο Κάουνας, έχουμε ακόμα δρόμο. Κοιτάμε μέρα με την μέρα, δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλός μας στα playoffs. Από ότι φαίνεται θα αργήσετε να με δείτε να ξυρίζομαι…».

Για το μέλλον του: «Μου αρέσει να είμαι εδώ, απολαμβάνω το μπάσκετ και αυτό που έχουμε δημιουργήσει εδώ πέρα.  Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό.  Είμαστε μια αγέλη θυμωμένων και νευριασμένων σκυλιών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments