Αθλητισμός

Μόλις έσκασε από Κύπρο: Τι λένε για τον τελικό του Κύπελλου Ελλάδας

Μόλις έσκασε από Κύπρο: Τι λένε για τον τελικό του Κύπελλου Ελλάδας

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Η ΕΠΟ έστειλε επίσημο αίτημα στην ΚΟΠ ώστε η Κύπρος να φιλοξενήσει στη Λευκωσία τον φετινό τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος κι εκείνη με την σειρά της κάλεσε μέλος της να μετέχει στις συκέψεις με την αστυνομία.

Την απόφαση να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος στην Κύπρου πήρε πρόσφατα η ΕΠΟ, όμως η αστυνομία και ευρύτερα οι αρχές του νησιού δεν είχαν κάποια σχετική επίσημη ενημέρωση.

Μάλιστα και ο Τάκης Μπαλτάκος είπε πριν από μερικές ημέρες πως αν η αστυνομία αρνηθεί δεν θα γίνει εκεί το παιχνίδι, στο ΓΣΠ συγκεκριμένα, τη στιγμή που η πλευρά της φέρεται να θέτει συγκεκριμένους όρους ώστε να αναλάβει την ευθύνη για τη διεξαγωγή του.

Σήμερα (10/4) πάντως η ΚΟΠ (εκεί ομοσπονδία ποδοσφαίρου) ενημέρωσε επίσημα πως παρέλαβε επιστολή από την ΕΠΟ μέσω της οποίας η δεύτερη υπέβαλε επίσημα αίτημα για την εκεί διεξαγωγή του τελικού και μάλιστα απάντησε θετικά. Ωστόσο σημείωσε, όπως τονίζεται σχετικά, ότι «για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η κυπριακή αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης».

Για αυτόν τον λόγο η ΚΟΠ κάλεσε εκπρόσωπο της ΕΠΟ στην Κύπρο, ώστε να συμμετάσχει στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για μέτρα ασφαλείας και τις προϋποθέσεις που θέσει η αστυνομία με σκοπό να δώσει το «πράσινο φως».

H ανακοίνωση της ΚΟΠ…

Η ΚΟΠ παρέλαβε σήμερα επιστολή από την ΕΠΟ με την οποία υποβάλει αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδος.

Η ΚΟΠ απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments