Αθλητισμός

Europa Conference League: Το πανόραμα των προημιτελικών

Europa Conference League: Το πανόραμα των προημιτελικών

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Η Φιορεντίνα και η Άντερλεχτ πήραν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League ενόψει των ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Εντυπωσιακό ματς χωρίς νικητή στην Ελβετία, 2-2 Βασιλεία και Νις.

Παράσταση πρόκρισης για την Φιορεντίνα στην Πολωνία. Οι Βιόλα υπέταξαν την Λεχ Πόζναν στο «σπίτι» της με το επιβλητικό 4-1 και ουσιαστικά πήραν κάτι… παραπάνω από τη μισή πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

O Καμπράλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′, ο Βέλντε με φανταστική εκτέλεση ισοφάρισε προσωρινά στο 20′, όμως στο 41′ ο Μπιράγκι έβγαλε την σέντρα και ο Γκονσάλες με εξαιρετική κεφαλιά έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του. Στο 58′ ο Μποναβεντούρα έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και στο 63′ ο Ικονέ με σουτ μέσα από την περιοχή που κόντραρε διαμόρφωσε το 1-4 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Προβάδισμα της Άντερλεχτ κόντρα στην Άλκμααρ των Παυλίδη – Χατζηδιάκου

Άσχημη βραδιά για την Άλκμααρ των βασικών και αναντικατάστατων Ελλήνων διεθνών Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου. Οι Ολλανοί ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Άντερλεχτ και έχουν μια δύσκολη «αποστολή» για τη ρεβάνς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22′ με την κεφαλιά του Μουρίγιο μετά από σέντρα του Ντρέγιερ. Το ματς ήτα αμφίρροπο, όμως το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ. Στο 70΄ο Ασιμέρου με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Αμντούνι – Μόφι… 2-2

Σε ένα εξαιρετικό ματς με φάσεις και καλό ρυθμό η Βασιλεία και η Νις αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, με πρωταγωνιστές τους σέντερ φορ Αμντούνι και Μόφι, οι οποίοι σκόραραν τα δυο των ομάδων τους. Στο 25′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ο Αμντούνι το μετουσίωσε σε γκολ, όμως η ομάδα της Νίκαιας ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση μέσα σε 20 λεπτά.

Στο 38′ από κόντρες η μπάλα πήγε στον Μόφι, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε και στο 45+1′ με θεαματικό ψαλίδι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 71′ ο Λανγκ έβγαλε τη σέντρα και ο σκόρερ του πρώτου γκολ Αμντούνι πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 2-2.

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των προημιτελικών:

Γάνδη – Γουέστ Χαμ 1-1 Βασιλεία – Νις 2-2 ΆντερλεχτΑλκμααρ 2-0 Λεχ Πόζναν – Φιορεντίνα 1-4

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments