Πολιτική

Άδωνις: 4 ο Μνημόνιο φέρνουν οι υποσχέσεις Τσίπρα

Άδωνις: 4 ο Μνημόνιο φέρνουν οι υποσχέσεις Τσίπρα

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ο Άδωνις τόνισε πως ο κ. Τσίπρας έχει υποσχεθεί μέτρα που κοστίζουν το χρόνο 6 – 7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Την Βαρβάκειο Αγορά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Άδωνις, που διαπίστωσε ότι η αγορά λειτουργεί πολύ καλά αυτές τις εορταστικές ημέρες και τοποθετήθηκε σε σχέση με τις πολιτικές που προτείνει ο κ. Αλέξης Τσίπρας στην οικονομία. Αναφορικά με την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι εάν εφαρμοστούν τα μέτρα του κ. Τσίπρα στην οικονομία, η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε ένα τέταρτο μνημόνιο, ο Άδωνις πήρε σαφή θέση υπέρ της πρωθυπουργικής παρέμβασης.

Ο Άδωνις τόνισε πως ο κ. Τσίπρας έχει υποσχεθεί μέτρα που κοστίζουν το χρόνο 6 – 7 δισεκατομμύρια ευρώ. Περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ είναι μία μονάδα του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος. Άρα, τα μέτρα του κ. Τσίπρα είναι τρεις μονάδες του ΑΕΠ μέτρα. Η Χώρα μας όμως έχει υπογράψει σύμφωνο, δεν μπορεί να ξεφύγει από το πρωτογενές πλεόνασμα και, άρα, πάμε για μνημόνιο, αν ακολουθήσουμε τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το Καλάθι του Νοικοκυριού είναι ένας μηχανισμός που δουλεύει. Το ακολουθούν η Γαλλία, το Βέλγιο, οι Podemos στην Ισπανία, το σκέπτονται οι Γερμανοί. Στο εσωτερικό, το Καλάθι έχει μια ισχυρότατη δυναμική μείωσης των τιμών. Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Softex έχανε από το Καλάθι μερίδιο αγοράς, μείωσε την τιμή των προϊόντων για το Καλάθι κατά 55%. Αυτή είναι η δυναμική που δημιουργεί ο μηχανισμός στο Καλάθι. Στην Βαρβάκειο, σήμερα, έχουν πουληθεί πολλά αμνοερίφια από νωρίς το πρωί, κάτι που δείχνει πως ο κόσμος αγκάλιασε το Καλάθι. Δόθηκε μάχη για να μείνει το κρέας σε φυσιολογικές τιμές. Το Καλάθι είναι ένας μηχανισμός που δουλεύει. Ναι ακρίβεια υπάρχει, ναι οι τιμές έχουν ανεβεί, αλλά το Καλάθι δουλεύει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments