Αθλητισμός

Μπολόνια – Μίλαν 1-1

Μπολόνια – Μίλαν 1-1

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Η Μίλαν απέτυχε ξανά να πανηγυρίσει τρίποντο στο ιταλικό πρωτάθλημα, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1 με την Μπολόνια, και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να πέσει από την 4η θέση!

Μπορεί στην Ευρώπη να τα πηγαίνει εξαιρετικά, κάνοντας το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μετά τη νίκη επί της Νάπολι (1-0), ωστόσο, στο πρωτάθλημα, η Μίλαν δεν… μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα!

Οι «ροσονέρι» απέτυχαν για ακόμα μία φορά μέσα στον τελευταίο 1,5 μήνα να πανηγυρίσουν τρίποντο στη Serie A, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1 με αντίπαλο την Μπολόνια , στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Πιόλι να προχωρά πάντως σε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει φυσικά και της δεύτερης μονομαχίας με τη Νάπολι για το CL την ερχόμενη Τρίτη (18/04).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στα 32 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα (!) με άπιαστο σουτ του Σανσόνε από την «καρδιά» της περιοχής, «παγώνοντας» από την αρχή την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ολοένα και περισσότερο, φτάνοντας γκολ της ισοφάρισης με «ξερό» μονοκόμματο σουτ του Πομπέγκα στο 40ό λεπτό.

Κάπως έτσι, οι Μιλανέζοι έμειναν χωρίς νίκη για πέμπτη φορά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-3-2), με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς, δίνοντας ωστόσο την ευκαιρία στην 5η Ίντερ να την προσπεράσει, καθώς ακολουθεί με 51 πόντους και ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Μπολόνια, με την οποία αγωνίστηκαν σε ένα ακόμα ματς φέτος οι Λυκογιάννης και Κυριακόπουλος, έμειναν στην 8η θέση με 44 πόντους.

Μπενασέρ: «Για αυτό το λόγο είμαι ερωτευμένος με τη Μίλαν»

Τρελαμένος με τη Μίλαν είναι ο Ισμαέλ Μπενασέρ! Ο 25χρονος σε δηλώσεις του ανέφερε πως οι «ροσονέρι» είναι ένας τεράστιος σύλλογος και εξήγησε γιατί τους αγαπάει τόσο.

«Σημαίνει τόσα πολλά για μένα, γιατί η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα. Ως αρχηγός ένας πρέπει να είναι παράδειγμα μέσα και έξω στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πόσο μοναδική είναι αυτή ομάδα, το καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους και το καταλαβαίνω αναπνέοντας απίστευτη ιστορία κάθε ημέρα. Για αυτό είμαι ερωτευμένος με την ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments